qweszaq Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Kilka zdjęć "fabrycznych" : http://commons.wikimedia.org/wiki/Bantam_BRC_40 galeria "rekonstrukcyjna" , duże zdjęcia : podciąłem burty : pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Kleję to samo - będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 "Grill" albo swojsko "ruszt" : pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Sam robiłeś - ja miałem po wyjęciu z pudełka już środek pourywany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Generalnie : staram się "wydelikatnić" nieco grubawy zestaw. Część elementów wymieniam na blaszane/druciane , część tylko pocieniam. To przywara większości softskinów.Cienka blacha nie zawsze daje się zadowalająco odwzorować w polistyrenie. W moim zestawie ten element też był zdeformowany. pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2011 pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Świetna robota! Pozdrawiam, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 1 Września 2011 Autor Share Napisano 1 Września 2011 Jednak szpachlowanie. Pod farbą za bardzo widać. Dniówka w plecy. pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 Przechytrzyłem z kierownicą.Oderwałem kolumnę , przylepiłem wyżej a i tak jest za nisko. Szybki upaprane klejem.Trochę pomogła pasta do polerowania. pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Świetnie wygląda - echh rozwaliłeś mnie (w porównaniu z moim to dzieło sztuki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Rzeczywiście coraz ładniej to wygląda. Zacząłeś niepozornie, a szykuje się bardzo fajny samochodzik Powodzenia przy wykończeniówce! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Kolor łosia i nowa , absorbująca , zabawka pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Samochodzik (pomimo iż nie skończony jeszcze) wygląda jak prawdziwy. Ten wash go naprawdę ożywił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Zgadzma się z przedmówcą. Model piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Świetny dawaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Cieszę się że się podoba. To prawie koniec.Dojdą jakieś nieznaczne przebarwienia , może suchy pędzel. Kiedy się zbiorę ... pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Posprzątałem biurko w ramach dawania dobrego przykładu , i nie mogę się pozbierać. W celu przełamania niemożności przykleiłem kółka... pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Porządek w warsztacie = nie wiem gdzie to jest. Autko coraz lepiej się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Świetne. Jak robiłeś reflektory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qweszaq Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Szybki są w zestawie. Kalkomania się pomarszczyła.Ciekawe od czego... Tak powinien wyglądać pzdr mrcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi