Nugget Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Kolejny można rzec głupi wątek, ale mam pytanie, które mnie dręczy, mam figurkę golącego się Niemca brzytwą, mam pytanie można się golić brzytwą bez jakby to rzec pianki do golenia ? Dziękuję za każdą odpowiedź. Niemiec jest z Drugiej Wojny światowej. Jeśli nie to żaden problem, coś wykombinuję, ale jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Indianie też golili się bez pianek . Myślę że na wojnie z braku dostaw było to możliwe, aczkolwiek zapewne bolesne i nieprzyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Mozna golic sie nawet zwyklym, dobrze naostrzonym nozem bez pianki do golenia. Sprawdzilem to osobiscie, ogoliwszy kiedys sobie glowe dlugo ostrzonym (i doostrzanym w trakcie - wlosy tepia ostrze) chinskim skladanym nozem. Wystarczy troche wody z mydlem na poslizg. Sprobuj w domu, ja pianki nie uzywam od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Ok dzięki, chyba jednak mu tą pianke na mordce zrobię, niech ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Tylko to nie bedzie pianka, a krem. Nie wiem, czy roznica wielka w modelowaniu, ale pierwsze pianki spieniane aerozolem pojawily sie w latach 50 zeszlego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Nie żaden krem a mydło do golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Nie żaden krem a mydło do golenia w latach wojny nie żadne mydło do golenia tylko mydło , możliwe że szare Podejrzyj sobie Kompanie braci, odcinek Bastogne, na początku Winters się goli w okopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi