Kamil K. Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Witam! Model skończony. Zainteresowanych budową odsyłam do warsztatu: viewtopic.php?f=87&t=28014 . Wprawdzie na zdjęciach brakuje wycieraczek, ale to chyba nie dyskwalifikuje modelu - przykleiłem je tuż po sesji. Zapraszam do oglądania i oceny. Wrzuciłem większe foty, więcej widać, można się pastwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Ładnie pocieniowany wóz. Podoba mi się. Jedynie co, to lewe przednie koło mogło być bardziej utopione w błocie (ostatnie zdjęcie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Wspaniała robota Kamilu! Dawno nie widziałem tak ładnego pojazdu z Lend-Lease. Moje najszczersze gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Bardzo ładny Scout gratulacje Jedynie mógłbyś pomalować trzonki narzędzi przy drzwiach Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Września 2011 Autor Share Napisano 2 Września 2011 Dzieki Panowie. Trzonki widziałem w kolorach bazowych pojazdów, dlatego tak je pomalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Bardzo fajnie to wygląda. Cieniowanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Subtelnie pobrudzony. Ładnie wycieniowany. Dobrze położone kalki. Jednym słowem: Bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi