MWALLO Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Witam! Jak w tytule, Diana prosto z pudełka zostały gąski i kilka drobnych poprawek, na dniach wrzucę finalny efekt. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Witam! Ja... no .. po prostu super! Nie wiem co napisać! Załóż gąski i jak ochłonę to może coś więcej napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 He he dzięki, gąski założe tu i tam podmaluje jeszcze coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Trzeba było jeszcze na warsztat wrzucić, tak się przyglądałem wygląda bardzo dobrze. Wrzuć trochę dupereli na pake żeby nie było zbyt pusto. Gąski zestawowe czy friule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 Zestawowe, graty już mam posklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 No to git, twój najlepszy model jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 No nie wiem, nie powiedziałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 MWallo co by tu powiedzieć... Twoje modele są świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Dzięki za zainteresowanie i miłe słowa!! Model praktycznie gotowy, jeszcze kilka gratów na pakę i to wsio Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Witam! Czad i wymiatanie! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Motyw z plakatem wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Co by się "niemiaszkom" nie nudziło to mieli na co popatrzeć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Tak z ciekawości. Pani na plakacie z tamtych czasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 Bardzo oszpecony ale czyni go to naprawdę pięknym Jeśli to nie jest żadną tajemnicą to proszę napisz czy korzystałeś z poradników do uzyskania tego efektu a jeśli nie to powiedz czego używałeś (mowa tu o bocznych ściankach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Września 2011 Share Napisano 7 Września 2011 No pięknyyy!! Zbieram szczenę z podłogi... Kurzenie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 7 Września 2011 Autor Share Napisano 7 Września 2011 Nie posiłkowałem się żadnym poradnikiem, zrobiłem to sam "na lakier" Co do bocznych ścianek to użyłem koloru "gun metal" oraz "fusil gun" jako pokładu "stalowego". Kolejnym etapem było nałożenie kolorów piaskowych z Life Color- Geldbraun oraz Sandgrau i ścieranie pędzlem(uprzednio "spryskałem" stal lakierem do włosów z aero dla uzyskania cienkiej warstwy). Następnie delikatnie "przkurzyłem" używając w/w Sandgrau i po wyschnięciu położyłem oleje. Kurz to specyfik "Ak interactive" oraz pigmenty CMK Dark i Light dust położone na spirytus.... Ot cała filozofia.... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Nie no genialny model ja to chyba ide układać puzzle, do widzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Prześwietny, jak się tak na niego patrzy to aż się prosi o podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Nie posiłkowałem się żadnym poradnikiem, zrobiłem to sam "na lakier" Co do bocznych ścianek to użyłem koloru "gun metal" oraz "fusil gun" jako pokładu "stalowego". Kolejnym etapem było nałożenie kolorów piaskowych z Life Color- Geldbraun oraz Sandgrau i ścieranie pędzlem(uprzednio "spryskałem" stal lakierem do włosów z aero dla uzyskania cienkiej warstwy). Następnie delikatnie "przkurzyłem" używając w/w Sandgrau i po wyschnięciu położyłem oleje. Kurz to specyfik "Ak interactive" oraz pigmenty CMK Dark i Light dust położone na spirytus.... Ot cała filozofia.... :P Niby tylko tyle a efekt piękny Dziękuję za wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Dobra, dobra to są zdjęcia Diany Miguela Jimeneza. A teraz poważnie. Rewelka. Naprawdę pięknie to zrobiłeś. Aż nie można się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 SUPER !!! Podobny do tego jaki zrobil MIG JIMENEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi