math Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Ze tez ja nie mam takich chojnych kolegow w UK kupuj dysze, smigaj po agregacik i zobaczysz swiat w innych kolorach (doslownie i w przenosni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 To dyszę z iglicą do tego aerka masz ode mnie gratis.W poniedziałek wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 pankot13 może założymy fundację wspierania młodych modelarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Ze tez ja nie mam takich chojnych kolegow w UK No aero to może ciężko, ale materiały to już tutaj krążyły między chłopakami, a i z Polandu już coś dostałem kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Ja gdzieś miałem tez aerograf (taki plastikowy) ale bardzo dobrze malował. Przeczyszczę go i wyśle jak znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 pankot13 i madeira wam dwóm to jestem mega wdzięczy... podejrzewam że gdyby nie wasza pomoc to pantera wylądowałaby w koszu... a moje modelarstwo chyliłoby się ku końcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 To już do kogo innego. Twitch już jest obstawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 pankot13 może założymy fundację wspierania młodych modelarzy? Solidarnosc i filantropia polskich modelarzy jest bezgraniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi