Konrad C Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Witam! Model skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Dla mnie jest to tak abstrakcyjny pojazd, że nie będę się wypowiadał merytorycznie. A jako twoje dzieło to podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 24 Września 2011 Share Napisano 24 Września 2011 Pozytywnie ... ciekawy ... jedynie mysle ze lepsze zdjęcia by mu sie przydały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Witaj Konradzie Model budzi mieszane uczucia. Lubię Autoblindę za jej nietypowości i włoskiego pazura toteż ucieszyłem się gdy wziąłeś ją na warsztat. Podoba mi się kamuflaż, choć przyznam, że wolałbym ją zobaczyć we włoskich barwach z pustyni. Podoba mi się ogólny weathering, ale plamy na kołach trochę do mnie nie przemawiają. Całość powinna być jednak trochę bardziej matowa. Koniec końców ode mnie masz szkolne 4 Teraz cierpliwie czekam na BT Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Bardzo ładne brudzenie opon ale te plamy-a fuu... kamuflaż ładny ale przesadziłeś z ciemnymi olejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Witam! Ładna rzecz wyszła! Podoba mi się. Można by go było według mnie trochę popsikać matem. Wygląda trochę jak pociągnięty ropą lub olejem. Trochę nie pasują mi te wycieki z piast kół. Rozumiem ze olej może być wyciśnięty z jednego koła, ale ze wszystkich naraz i z zapasu? Kółka by mu już dawno odpadły przy takich luzach na łożyskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Świeci się. I powtarzasz się z pomysłami na modele, skończ z tymi łańcuszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi