KRUGER_MAN Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Volvo skonczone , chłodnia jest juz w trakcie robienia Miłego oglądania , komentarze wskazane jak najbardziej . FOTKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciechu Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Wszystko ładnie pięknie, tylko do jednej rzeczy się przyczepie:dlaczego nie pomalowałeś na czarno tego miejsca pod szybą gdzie są przyczepione wycieraczki?? Orginalnie przy FH tak jest-popraw to a auto bedzie duzo ładniej wyglądało chociaż i tak jest piękne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Porządnei to rozwarze , i dziekuje , a ma ktoś moze zestaw zminiaturyzowanych trailerów PT map , plakatów tablic , itp ??? prosze o odp / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 widze ze farba ci odchodzi troszke z przodu a pozatym pomaluj tylne swiatła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Juz wszystko co mówiliście pomalowałem , fotki dam jutro . I czy odpowie ktoś czy ma te miniaturki trailerów , map , tablic itp ??? Bardzo prosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinK Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Wejdż na google wpisz mapa polski itd. i zmniejsz je w IrfanView i wydrukuj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 dokladnie pozatyym na forum jest link do strony gdzie sa tablice reje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Kruger i ja się wypowiem potrzebne będą Ci przewody łączące ciągnik naczepa. Najlepiej je zrobić z jakiegoś cienkiego przewodu elektrycznego, zwijając go na wykałaczce( czerwony i zółty) takto wszystko jest okej chyba że coś nie dowidziałem. P.s a te gazetki trailer i mapę mogę ci podesłać pocztowo w kopercie napisz mi swoje dane to ci wyślę pozdrowionka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star200 Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 fajny fajny ale ja się doczepię do przednich lamp czy klosze niepowinny być srebrne?? jeszcze do osłony przeciwsłonecznej czy niepowinna być jakaś ciemna? a co do gazetek to najlepiej wziąć na necie znaleźć normalną okładke pomniejszyć np w photoshopie i wydrukować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 No toja doczepię sie do lusterek, widać na nich przetarcia lub są niedomalowane. Widzę też, że nie pomalowałeś uszczelek w oknach, a także nie nakleiłeś kalkomani okalających atrapy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elefantes Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Mnie się z kolei wydaje, że kalki z lewego profilu są niżej naklejone niż te po drugiej stronie - to pierwsze co mi wpadło w oko. Natomiast nie o to tu chodzi, żeby wymieniać co i jak. Model ogólnie mi się podoba, zwłaszcza z większej odległości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted May 26, 2007 Author Share Posted May 26, 2007 Mam pytanko , czy z drucika cienkiego miedzianego moge zrobić kabelki pneumatyczne ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Mam pytanko , czy z drucika cienkiego miedzianego moge zrobić kabelki pneumatyczne ?? Oczywiście, tylko później będziesz musiał je jakoś sobie pomalować, ja to zawsze kupuję sobie w elektrycznym normalny duży kabelek 5-cio żyłowy a później rozpruwam go na pół i wyciągam mniejsze i są, tylko zawinąć - i to nie trzeba malować bo odrazu są w takiej gumie w 5 różnych kolorach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 są w takiej gumie w 5 różnych kolorach To się nazywa izolacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 To się nazywa izolacja Otóż to, dzięki za wyjaśnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 Prawie koniec !!! Jeszcze tylko kalki i wykończenia !!! A oto foto !!! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garek Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 No kruger ładnie ci to wyszło!! Trzeba przyznac!! Troche mało wyraźne foty!! Daj zbliżenie na silnik, na tył kabiny i na naczepe!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 O kej no to teraz na, jakąś wystawę czy festiwal modelarski, no i pierwsze miejsce co ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 Naprawdę myslicie ze jest dobrze ??? THX To mój 1 model więc ma sporo błędów , następny bedzie lepszy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Z daleka model prezentuje się fajnie. Natomiast przydałoby się trochę zbliżeń i bardziej szczegółowych zdjęć Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Witam Przyszedł czas na przebudowe mojego zestawiku . Pomyslałem ze z nudow moge sobie pozwolic na przemalowanie , przy tym zdobede doswiadczenie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janosik Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Hej, ja wiem, że to pewnie jedna z najgłupszych odpowiedzi na jakikolwiek post ale chciałem zapytać, czy na tym ostatnim zdjęciu, tam za tą naczepą, gdzie stoją trzy butelki, to ta środkowa jest od płukania zębów? PS a tak poza tym to, czy ktoś tu obecny zna Sztywny Pal Azji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 Tak to był płyn do płukania ust , a co ?? :P . Obecnie model nie istnieje , poszedł na spyl , mam poniektóre czesci wiec jak by ktos cos chciał to walić smiało . co to jest Sztywny Pal Azji ?? bo nie kapuje :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 5, 2008 Super Moderator Share Posted March 5, 2008 PS a tak poza tym to, czy ktoś tu obecny zna Sztywny Pal Azji ? Czy chodzi ci o polski zespół rockowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janosik Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 świetnie jawkers , właśnie o to mi chodziło i wiem, że to nie w temacie modeli ale chciałem nawiązać znajomości z ludźmi, którzy kojarzą jeszcze kawałki tej świetnej kapeli z lat osiemdziesiątych a zarazem kleją fajne auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts