KRUGER_MAN Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Volvo skonczone , chłodnia jest juz w trakcie robienia Miłego oglądania , komentarze wskazane jak najbardziej . FOTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Wszystko ładnie pięknie, tylko do jednej rzeczy się przyczepie:dlaczego nie pomalowałeś na czarno tego miejsca pod szybą gdzie są przyczepione wycieraczki?? Orginalnie przy FH tak jest-popraw to a auto bedzie duzo ładniej wyglądało chociaż i tak jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Maja 2007 Autor Share Napisano 22 Maja 2007 Porządnei to rozwarze , i dziekuje , a ma ktoś moze zestaw zminiaturyzowanych trailerów PT map , plakatów tablic , itp ??? prosze o odp / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 widze ze farba ci odchodzi troszke z przodu a pozatym pomaluj tylne swiatła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Maja 2007 Autor Share Napisano 22 Maja 2007 Juz wszystko co mówiliście pomalowałem , fotki dam jutro . I czy odpowie ktoś czy ma te miniaturki trailerów , map , tablic itp ??? Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Wejdż na google wpisz mapa polski itd. i zmniejsz je w IrfanView i wydrukuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 dokladnie pozatyym na forum jest link do strony gdzie sa tablice reje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Kruger i ja się wypowiem potrzebne będą Ci przewody łączące ciągnik naczepa. Najlepiej je zrobić z jakiegoś cienkiego przewodu elektrycznego, zwijając go na wykałaczce( czerwony i zółty) takto wszystko jest okej chyba że coś nie dowidziałem. P.s a te gazetki trailer i mapę mogę ci podesłać pocztowo w kopercie napisz mi swoje dane to ci wyślę pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 fajny fajny ale ja się doczepię do przednich lamp czy klosze niepowinny być srebrne?? jeszcze do osłony przeciwsłonecznej czy niepowinna być jakaś ciemna? a co do gazetek to najlepiej wziąć na necie znaleźć normalną okładke pomniejszyć np w photoshopie i wydrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 No toja doczepię sie do lusterek, widać na nich przetarcia lub są niedomalowane. Widzę też, że nie pomalowałeś uszczelek w oknach, a także nie nakleiłeś kalkomani okalających atrapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Mnie się z kolei wydaje, że kalki z lewego profilu są niżej naklejone niż te po drugiej stronie - to pierwsze co mi wpadło w oko. Natomiast nie o to tu chodzi, żeby wymieniać co i jak. Model ogólnie mi się podoba, zwłaszcza z większej odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Maja 2007 Autor Share Napisano 26 Maja 2007 Mam pytanko , czy z drucika cienkiego miedzianego moge zrobić kabelki pneumatyczne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Mam pytanko , czy z drucika cienkiego miedzianego moge zrobić kabelki pneumatyczne ?? Oczywiście, tylko później będziesz musiał je jakoś sobie pomalować, ja to zawsze kupuję sobie w elektrycznym normalny duży kabelek 5-cio żyłowy a później rozpruwam go na pół i wyciągam mniejsze i są, tylko zawinąć - i to nie trzeba malować bo odrazu są w takiej gumie w 5 różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 są w takiej gumie w 5 różnych kolorach To się nazywa izolacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 To się nazywa izolacja Otóż to, dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 Prawie koniec !!! Jeszcze tylko kalki i wykończenia !!! A oto foto !!! xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garek Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 No kruger ładnie ci to wyszło!! Trzeba przyznac!! Troche mało wyraźne foty!! Daj zbliżenie na silnik, na tył kabiny i na naczepe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 O kej no to teraz na, jakąś wystawę czy festiwal modelarski, no i pierwsze miejsce co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2007 Naprawdę myslicie ze jest dobrze ??? THX To mój 1 model więc ma sporo błędów , następny bedzie lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Z daleka model prezentuje się fajnie. Natomiast przydałoby się trochę zbliżeń i bardziej szczegółowych zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Listopada 2007 Autor Share Napisano 25 Listopada 2007 Witam Przyszedł czas na przebudowe mojego zestawiku . Pomyslałem ze z nudow moge sobie pozwolic na przemalowanie , przy tym zdobede doswiadczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janosik Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Hej, ja wiem, że to pewnie jedna z najgłupszych odpowiedzi na jakikolwiek post ale chciałem zapytać, czy na tym ostatnim zdjęciu, tam za tą naczepą, gdzie stoją trzy butelki, to ta środkowa jest od płukania zębów? PS a tak poza tym to, czy ktoś tu obecny zna Sztywny Pal Azji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Tak to był płyn do płukania ust , a co ?? :P . Obecnie model nie istnieje , poszedł na spyl , mam poniektóre czesci wiec jak by ktos cos chciał to walić smiało . co to jest Sztywny Pal Azji ?? bo nie kapuje :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2008 PS a tak poza tym to, czy ktoś tu obecny zna Sztywny Pal Azji ? Czy chodzi ci o polski zespół rockowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janosik Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 świetnie jawkers , właśnie o to mi chodziło i wiem, że to nie w temacie modeli ale chciałem nawiązać znajomości z ludźmi, którzy kojarzą jeszcze kawałki tej świetnej kapeli z lat osiemdziesiątych a zarazem kleją fajne auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi