rtoipmodest Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Przy rozgrzebanych (i dość zaawansowanych) dwóch projektach zabieram się za trzeci Jednoczeście będzie mój trzeci zaczęty Sherman. W porównaniu z dotychczasowymi pracami bedzie to "mega projekt". Scenka ma przedstawiać wycinek zbliżony to tego, który zaznaczyłem kolorkiem: Zdjęcie czołgu: Mam jeszcze dwa jego ujęcia, niewiele jednak wnoszące do tematu. Czołg bedzie tu oczywiście najmniejszym problemem. Poszukuję dokładniejszych zdjęć i wymiarów płyt PSP. Pomysłu na wykonanie przyczółka mostu i wykonanie delikatnych fal na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Ambitny plan. Kibicuję. Będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Do mostu to można wykorzystać profile Plastruct lub bodajże Evergreen. Co do wody może coś w dziale okręty będzie. Fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Fajnie się zapowiada. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Znalazłem produkt, który może mi pomóc w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 A do czego ? To typowe plyty afrykanskie. Jakis rok temu (!) przezdzalem przez taki most w Belgii, mial drewniana "jezdnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 A do czego ?To typowe plyty afrykanskie. Jakis rok temu (!) przezdzalem przez taki most w Belgii, mial drewniana "jezdnie" Co ma Belgia do Indochin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Piotrze zobacz na górnym zdjęciu. Grobla z gruzu jest tym trzymana "w kupie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Piotrze zobacz na górnym zdjęciu. Grobla z gruzu jest tym trzymana "w kupie". ups, nie zauwazylem. myslalem, ze ty chcesz wyklejic "jezdnie" A do belgii a sie to o tyle, ze tam jeszcze takie mosty sa w uzyciu na malych kanalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 A do czego ?To typowe plyty afrykanskie. Jakis rok temu (!) przezdzalem przez taki most w Belgii, mial drewniana "jezdnie" Ale czemu afrykańskie? Te płyty z tego co wiem nie miały swoich odmian i np. Brytyjczycy mieli takie same na dalekim wschodzie co w Afryce. Przynajmniej pamiętam tak ze zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Plany na dzisiaj zakładały prace przy M113. Zabrałem się do tego zbyt późno i wybrałem rozrysowanie scenki Mangina: 24x20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi