Moses Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Miałem nie pokazywać tego modelu, ale większe gnioty się pojawiały na forum. Co poszło nie tak, nie udane obicia, zły kolor maszyny. Najgorsze jednak że chcąc poprawić nieudane obicia na bokach po ponownym pomalowaniu okazało się że wyszedł inny odcień niebieskiego. Na żywo tego nie widać, zdjęcia jednak to uwydatniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Wbrew temu co piszesz, fajna, no i rzadka maszynka powstała. Różnica kolorów wygląda na zamierzoną, wyciągarka i stopnie do kabiny delikatne, dla mnie oki! Mocowanie łopat wirnika- spróbuj łosza, ja chyba bym tak zrobił- jednolicie połyskliwe, plastikowe, nie pasuje do reszty. Pozdro Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Witam kolegę Jak już powiedział kolega Jarek, bardzo Ci się chwali to, że budujesz takie rzadkie modele, a także Twoja konsekwencja tematyczna. Ten śmigłowiec jest na pewno ciekawy, aczkolwiek jak sam już zauważyłeś, nie jest tak fajnie wykonany jak Twoje ostatnie prace, gdyż wygląda trochę zabawkowo Sklejony jest schludnie, kalkomanie również wydają się być ok (choć przydałyby się lepsze fotki), ale niezbyt fajnie wygląda miejscami przebijający przez oszklenie na zewnątrz, biały kolor wnętrza ramy oszklenia. Wybacz, że tak pisze, ale wiem, że stać Cię na więcej. Widać to chociażby po Twoim ostatnim HD-500. Niecierpliwie czekam na Twoje kolejne prace! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Kornik od czasu skończenia tego modelu dużo wody w Wiśle upłynęło i kolekcja w między czasie powiększyła się o 2,5 modela ;). Teraz wiele rzeczy bym zrobił inaczej, jednakże nie powiem aby czas który spędziłem nad tym modelem poszedł na marne. Dzięki niemu odszedłem od używania białego podkładu, właśnie ze względu na białe obramowania, a i kilka cennych doświadczeń innych nabyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 No i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 NIe masz co narzekać na ten model. Wystrugać coś konkretnego z takiego zestawu to sztuka sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DąbczaK Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Jest dobrze, jaki następny śmiglak, korea czy vietnam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Jak śmiglak to Irak x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi