yar75 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Od siebie dodałem;linę, uchwyty,wyrzutnie granatów,anteny i kwiatki na armacie.Przerobiłem też wydechy.Malowany emaliami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Wszystko mi się podoba oprócz bijących po oczach swoją nowością kalek. Popraw je trochę tzn. ubrudź a będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Bardzo fajny, ale zabierz te roślinki z lufy i dachu, bo wyglądają sztucznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 A mnie się podoba. Może sobie kiedyś taką skleję. I nie widzę nigdzie... ...bijących po oczach swoją nowością kalek. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Udany model, bardzo podobają mi się koła, są ładnie pomalowane i wpadają w oko. Cała bryła modelu też jest dobrze pomalowana, chociaż brakuje mi tutaj wydobycia detali. Np. kłódki, kanistry na błotnikach. Druga uwaga, antena jest chyba za gruba, przydało by się zrobić ją cienkiego druciku miedzianego. Poza tym jest okej. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 A mnie się podoba. Może sobie kiedyś taką skleję. I nie widzę nigdzie......bijących po oczach swoją nowością kalek. pozdrawiam Grzesiek Z kalkami bym się kłócił!!! I te zielsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 brakuje mi tutaj wydobycia detali. Np. kłódki, kanistry na błotnikach. Pozdrawiam Marcin. Kanistry chyba są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Kanistry chyba są Chodziło mi o to, że są one takie płaskie, hm brakuje im życia. Mniej więcej o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Mnie za to podoba się bardzo. Może trochę rdza zbyt jednolita, ale to już czepianie taki na siłę.No może te roślinki trochę nie pasują.Jedno jest pewne - super model.Robiłeś washa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 15 Października 2011 Autor Share Napisano 15 Października 2011 Dziękuję za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi