Tremac Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Pieknie sie zapowiada oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Hej.Popracowalem troche nad stlumieniem kolorow-poszedl zielony i zolty.Pojdzie jeszcze braz i ogolnie kurzawa.Doszly delikatne obicia-nie ma tego za duzo bo ow egzemplarz byl swiezo pomalowany przynajmniej przed koncem swej kariery.A i wymienie zapasowe ogniwa bo te powieszone wygladaja na zdjeciach gorzej niz myslalem-friule juz sie mocza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 No i całkiem zgrabnie wyszedłeś z tej sytuacji, jeszcze poprawisz brąz i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Mi tylko na osłonach wydechów jakoś ten brąz nie leży... ale i tak jest naprawdę świetnie wymalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam.Od ostatniego razu troche sie zmienilo.Pomeczylem boczne powierzchnie specyfikami od AK,generalnie roznymi odcieniami blota-nawet nie pamietam kolejnosci.Dol wanny pojechalem mieszanka white spiritu i pigmentami Miga.Po wyschnieciu wyglada to jak kurz wiec zrobie nowe bloto z wikolem i pociapam pod blotnikami. Ciekawa sprawa z friulami.Po przygotowaniu piekielnej mikstury octu z domestosem zatopilem gesi i nic.Lezalo to 2 dni i nic.Wzmocnilem plyn dolewajc obu skladnikow i po 3 dniach bez zmian.Uzywalem dokladnie tego samego domestosa jak prz gesiach do shermana-tam wystarczyly 3 dni.Nie wiem o co chodzi. Nie pozostalo nic jak pomalowac tracki... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Ja moczyłem gęsi w stosunku domestos/ocet 1/3 i poszło ekspresem. Starszny smród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Ja zadalem pol na pol.Zgadza sie smrod total. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Teraz jest fajnie. Zaczyna mi sie podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Wyglada, jak dla mnie, bardzo dobrze. Co do friuli to radze dobrac troche inna mieszanke bo malowanie ich jest dosc "upierdliwe", po skonczeniu zawsze sie znajdzie miejsce gdzie wybije srebrny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 10 Maja 2012 Autor Share Napisano 10 Maja 2012 Witam.Czas odgrzac kotleta. Model po brudzingach,kurzach i innych.Zrobie jeszcze slady blota na dole. Powstalo cos na ksztalt podstawki;kawalek mchu,jakis polniak i ziemia,wikol,ziemia,wikol... W zwiazku z tym ze noga ze mnie z podstawkami poprosze o jakies rady,sugestie. Wszelkie komenty mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Hej.Zapraszam do galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=33204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi