kamil83 Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Po przeczytaniu książki zacząłem sobie przeglądać tego bloga: http://zafganistanu.pl/. Dużo fajnych zdjęć można tam znaleźć. Ze zdjęć wynika, że żołnierze chodzą w zielonych mundurach, w piaskowych bądź połowa jest zielona, a reszta pustynna. Hełmy widziałem czarne, zielone, pustynne. Ale ja się nie znam na wzorach mundurowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Kewlarowe hełmy są oliwkowo-zielone. Mają dwa pokrowce z materiały, zielone kamo i pustynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Co do hełmu nie wiem czy pod farbą jest czarny kewlar. Mogę sprawdzić w poniedziałek. Co do kompendium, jak ktoś zacznie, mogą coś dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Panowie, to jak w końcu pomalować tą figurkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Danuta otrzymała imię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Ale fiona była przecież zielona..a ta jest w plamki. Bardzo ładnie ci ta DANA wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 a ta jest w plamki bo to plamy opadowe:> Wtedy musiała by być fioletowa Bardzo ładnie Ci Kamil idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Dla mnie wstawka jest bardziej stalowa (kolor munduru lotniczego) niż granatowa (moja 3 letnia również). Jednak bluzy pobrane w ubiegłym roku mają już czysto czarne wstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 29 Marca 2012 Autor Share Napisano 29 Marca 2012 Witam! Mała aktuakizacja. Model z zewnątrz w 90% ukończony. Oto efekty: Rozpocząłem malowanie wnętrza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Dziś ukończyłem wnętrze. Efekty oceńcie sami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Ogólnie mi się podoba, tylko na tych zegarach (ostatnie zdjęcie) można by jakieś wskazówki domalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2012 Popracuję jeszcze nad tym, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi