bazylms Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Foty mogłeś mu zrobić lepsze, ale z tego co widać to wygląda dobrze. Podoba mi się ostatnie ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Jak dla mnie projekt bomba Lepszy niż mój M113 z Tamki... Wnętrze wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 - Nie pomalowałeś wizjerów kierowcy. - Kaliki ukazują efekt silveringu. - niezaszpachlowane szpary na przednich osłonach mocowania kół napędowych - brak przednich haków - rura wydechowa bez śladów eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 28 Października 2012 Autor Share Napisano 28 Października 2012 Dziękuje za odpowiedzi, miło mi, że i wam się podoba - Nie pomalowałeś wizjerów kierowcy. Szczegóły zawsze zostawiam na sam koniec ;) - Kaliki ukazują efekt silveringu. Tych kalek nie da się położyć inaczej, film jest tak gruby, że żadne płyny go nie chciały "wziąć". Żałuje, że nie wymieniłem, kalek, ale teraz już z tym nic nie zrobie. Może po lakierze matowym trochę się stonują. - niezaszpachlowane szpary na przednich osłonach mocowania kół napędowych Tutaj przyznaje rację, ale po dalszych zabiegach brudzenia, nie powinno to aż tak razić. - brak przednich haków - rura wydechowa bez śladów eksploatacji Tak samo jak na samym początku, szczegóły zostawiam na sam koniec. To moja ulubiona zabawa w dopracowywanie detali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Jestem na tak! walnij na górę worki wyszły nowe z panzer arta,do izraelskiego co prawda ale tu też będą pasować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 28 Października 2012 Autor Share Napisano 28 Października 2012 Bardzo fajny zestaw, tylko kurde musiał bym z dwa worki wyciąć. Ciekawe czy da rade tak zrobić, bo chciał bym mieć tą tylną klapę w pozycji otwartej. http://exito.sklep.pl/pl/p/PANZERART-35158-135-Sand-Armor-for-IDF-M113-APC/13016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Pewnie da radę-kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Jakieś postępy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Oj nie miałem ostatnio czasu na aktualizacje. Model wygląda teraz tak jak na poniższym zdjęciu, trzeba jeszcze go dopracować i bardzo możliwe, że dojdzie pod niego podstawka Mam nadzieje, że kolega Artur D. nie obrazi się bo pożyczyłem zdjęcie z jego albumu z konkursu w Grudziądzu... Pozdrawiam Marcin. P.s zastanawiam się jaką zieleń dać na ewentualną podstawkę, ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Tak mi się wydawało że ten model już gdzieś widziałem..i zastanawiałem się czy to ten sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi