GEM Napisano 2 Listopada 2011 Autor Napisano 2 Listopada 2011 Podpisuję się pod obiema uwagami, przy czym mnie bardziej przeszkadza dysza (koniecznie musisz ją "zmęczyć") niż opony. Model poza tym jako całość fantastycznie zbalansowany . A podwieszenia urozmaicają bryłę samolotu. PS Czy ten model nie był wystawiany na VI Lubelskich Spotkaniach Modelarskich ? Tak ten model był w Lublinie. Stał obok innych moich "wypocin" I w towarzystwie ślicznych F 14. Powietrze z opon już upuszczone, a i dysza również trochę poprawiona. Cytuj
p_bladek Napisano 2 Listopada 2011 Napisano 2 Listopada 2011 Stał obok innych moich "wypocin" Ooo to dałeś czadu teraz Modele Twoje były rewelacyjne i zasługuja na ogromne uznanie, kto nie widział na żywo ten nie wie. Pewnie bym trzaskał też "ptaszki" zza wschodniej granicy, ale mi nie pasują, talent i wykonanie Twoich modeli co było do przewidzenia zasłużyło na nagrodę ps. co do dyszy to spróbuj Grzegorzu pobawić sie tensoconami na boku Cytuj
marek2g Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Brawo Grzegorzu! Dawno nie zaglądałem na forum a ty widzę nie próżnowałaś. Nawet ciężko mi komentować twoje modele bo można się tylko zachwycać a po relacji z budowy Miga 23 wyczerpałem już repertuar ochów i achów . Powiem krótko : jedwabisty jest ! Pozdrawiam. Cytuj
AFI Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Grzegorzu Ogladam, ogladam i po prostu nie wiem co napisac; wedlug mnie kawal swietnej roboty. Gratuluje i zazdroszcze. Cytuj
eljazz Napisano 9 Listopada 2011 Napisano 9 Listopada 2011 Przywołałeś wspomnienia z młodych lat obcowałem z nimi co dzień! To były czasy. A model jak napisałem świetny!!!! pozdro. Cytuj
ramszmit Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Widziałem go na żywo,jako cel w Nadarzycach. Smutny koniec pięknej maszyny.......... Cytuj
GEM Napisano 13 Listopada 2011 Autor Napisano 13 Listopada 2011 Widziałem go na żywo,jako cel w Nadarzycach. Smutny koniec pięknej maszyny.......... Groźnie to zabrzmiało. Ja na szczęście trzymam swojego w zamkniętej gablocie. Cytuj
sokol Napisano 14 Listopada 2011 Napisano 14 Listopada 2011 No a ja w Grudziądzu widziałem model Grzegorza na żywo Bałdzo ładniusi Cytuj
babcia131 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Tego się nawet nie da opisać."Rozstrzelają" zniszczą , a mogliby chociaż dla przyszłych renowacji stojących pod chmurką w Muzeach 21 , zdemontować osłony kabin.Bo ten element , zażółcony , spalony od słońca wpływa na ogólny widok eksponatu .Ale to takie moje marudzenia. Równie dobrze mogliby pociąć za kabiną i sprzedać w całości z wyposażeniem kabiny.Na pewno znależliby się nabywcy . Cytuj
eljazz Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Co prawda nie jestem " płatomodelarzem " ale byłem z " ramszmitem " w w/w Nadarzycach stąd te fotki.Co by uspokoić "pancernych" to był przypadek??? pozdro eljazz Cytuj
kowal76 Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Super Dla mnie to mistrzostwo , ten Mig jest przepiękny ! . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi