GEM Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Podpisuję się pod obiema uwagami, przy czym mnie bardziej przeszkadza dysza (koniecznie musisz ją "zmęczyć") niż opony. Model poza tym jako całość fantastycznie zbalansowany . A podwieszenia urozmaicają bryłę samolotu. PS Czy ten model nie był wystawiany na VI Lubelskich Spotkaniach Modelarskich ? Tak ten model był w Lublinie. Stał obok innych moich "wypocin" I w towarzystwie ślicznych F 14. Powietrze z opon już upuszczone, a i dysza również trochę poprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Stał obok innych moich "wypocin" Ooo to dałeś czadu teraz Modele Twoje były rewelacyjne i zasługuja na ogromne uznanie, kto nie widział na żywo ten nie wie. Pewnie bym trzaskał też "ptaszki" zza wschodniej granicy, ale mi nie pasują, talent i wykonanie Twoich modeli co było do przewidzenia zasłużyło na nagrodę ps. co do dyszy to spróbuj Grzegorzu pobawić sie tensoconami na boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek2g Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Brawo Grzegorzu! Dawno nie zaglądałem na forum a ty widzę nie próżnowałaś. Nawet ciężko mi komentować twoje modele bo można się tylko zachwycać a po relacji z budowy Miga 23 wyczerpałem już repertuar ochów i achów . Powiem krótko : jedwabisty jest ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Grzegorzu Ogladam, ogladam i po prostu nie wiem co napisac; wedlug mnie kawal swietnej roboty. Gratuluje i zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 Przywołałeś wspomnienia z młodych lat obcowałem z nimi co dzień! To były czasy. A model jak napisałem świetny!!!! pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramszmit Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Widziałem go na żywo,jako cel w Nadarzycach. Smutny koniec pięknej maszyny.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Widziałem go na żywo,jako cel w Nadarzycach. Smutny koniec pięknej maszyny.......... Groźnie to zabrzmiało. Ja na szczęście trzymam swojego w zamkniętej gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 No a ja w Grudziądzu widziałem model Grzegorza na żywo Bałdzo ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Smutny koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Faktycznie. Smutny koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Tego się nawet nie da opisać."Rozstrzelają" zniszczą , a mogliby chociaż dla przyszłych renowacji stojących pod chmurką w Muzeach 21 , zdemontować osłony kabin.Bo ten element , zażółcony , spalony od słońca wpływa na ogólny widok eksponatu .Ale to takie moje marudzenia. Równie dobrze mogliby pociąć za kabiną i sprzedać w całości z wyposażeniem kabiny.Na pewno znależliby się nabywcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Co prawda nie jestem " płatomodelarzem " ale byłem z " ramszmitem " w w/w Nadarzycach stąd te fotki.Co by uspokoić "pancernych" to był przypadek??? pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Super Dla mnie to mistrzostwo , ten Mig jest przepiękny ! . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi