copycat Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Warsztat http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=26831. Śmiało mówić co tak, lub nie tak. Z tego co planowałem to brakuje mu jedynie łańcuszka na skrzyni i zawiasu do skrzyni. Zawias zrobię jak odpocznę. Plener: A tu skala porównawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Śliczna brzydula:D Bardzo realistycznie się prezentuje ten Twój MACK. Gratuluję świetnego modelu i świetnej sesji . pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Mam nadzieję że zobaczę go na żywo w niedziele na konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Piekny Ci wyszedl ten Mack Copycat! Cala sesja zdjeciowa jest super. Moze kiedys sie skusze na brudzenie ktoregos ze swoich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 Nie znam się na ciężarówkach i nie jestem ich fanem, ale Twój Mack bardzo mi się podoba. Wyszedł bardzo fajnie i realistycznie. Gratuluję! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Witam. Model jak wszystkie spod twojej ręki na najwyższym poziomie. W tej scenerii wygląda jak prawdziwy. Gratuluje modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Jak dla mnie model niesamowity. Z tego co widzę to krzywa tylna blacha chyba że tak miało być. Teraz tylko czekać jak któraś fotka znajdzie sie na stronce tytułowej. Gratuluje jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Października 2011 Autor Share Napisano 22 Października 2011 Dzięki, blacha miała być prosto, lub krzywo, tak stara ciężarówka wybacza takie wpadki. Zamierzenie niezamierzony efekt. CA złapał tak szybko, że nie było mowy o poprawie. Pakując ją na wystawę, zapraszam do Galerii Olimp w Lublinie, znalazłem znaczek z wystawy w Krakowie. Miał fajny, dość drobny łańcuszek, a więc tego szczegółu już nie brakuje. Po cichu mi się marzy główna, mogłem się bardziej postarać przy galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Model bardzo realistycznie wykonany i pięknie wytyrany.Brawo za super foty.Zdązyłes bez sniegu je zrobic ja sie juz chyba nie załape.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Moje pragnienie się spełniło . Na żywo jeszcze lepszy, ładniejszy i brudniejszy Może jakaś podstawka pod niego z budowy amerykańskiego wieżowca Ps. Ty do lublina skończyłeś Macka a ja swojego Starlinera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Jestem pod wrazeniem, super gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Piękny model i sceneria niesamowita. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ja też przyłączam się do gratulacji, wyszedł Ci bardzo realistycznie wyglądający model klasyka. Mam nadzieję, że następny projekt również będzie oparty na zestawie AMT . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 A dałbyś mi rade zmierzyć skrzynie ładunkową? Chodzi mi tylko o długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Października 2011 Autor Share Napisano 27 Października 2011 A dałbyś mi rade zmierzyć skrzynie ładunkową? Chodzi mi tylko o długość. Długość skrzyni w środku 154mm, tylna klapa ma grubość 5mm. Wzorowałem się na skrzyni z zestawu AMT Ford Snow Plow. Musiałem tylko ją dopasować do rozmiarów Macka. Korzystałem też ze zdjęć innych skrzyń. Więc mogą być jakieś zapożyczenia. Z tego co się dowiedziałem np. Peterbilt oferuje skrzynie długościach 10' 11' 12' 13' itd. Długość miałem dopasować do jednego z tych standardów, ale czy tak zrobiłem to już nie pamiętam, raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 OO wielkie dzięki. Rozjaśniłeś mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Kawał dobrej ciężarówki..... Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi