Mirek66 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Witam . N konkurs do Lublina zrobiłem tą małą winietke jako że na każdym modelarskim jarmarku kupuje figurki to pora je wykorzystać co zamierzam uczynić z wszystkimi swoje-mi modelami które nie posiadają podstawek , dlatego pomęczę kolegów odgrzewanymi kotletami w nowych ramkach . Wrzucam dużą ilość fotek aby ci koledzy co widzieli i ci co nie mogli obejrzeć w powiększeniu . Zapraszam do komentarzy oraz rad jak lepiej zrobić następne . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Klasa :-) !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Winszować, winszować. Naprawdę ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 jakby to powiedzieć... prezentuje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Podziękował koledzy miło że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Zbyt czyste podwozie, ale reszta klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Nieosiagalny poziom.Ale moze faceta z fajkiem zrobie lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Nieosiagalny poziom.Ale moze faceta z fajkiem zrobie lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Dzięki koledzy .Fakt między koła można było na błocić trochę ale może przy następnym mi sie to uda . Wojtas nie wątpię i czekam na okazanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiking44 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Mirek66, bardzo ładnie wyszły figury, podobają mi się. Jaki masz patent na białe mundury? Wyglądają naprawdę dobrze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 Super!!! To pierwszy zimowy kamuflaż, który mi się podoba - nie jakieś tam maznięcia tylko wszystko widać ładnie. Figurki super ... jedynie co to troszkę zólte buźki mają ale się czepiam tylko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi