p_bladek Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Witam po półrocznej przerwie, przez ten czas walczyłem na przemian z garażem w skali 1:1 i z tym modelem więc czasu dużo nie było. Jest to Hasegawa 1:48, kokpit Eduard + blaszki. Miłego pastwienia sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Zawsze podobały mi się "taksówki Henemana" a ta w twoim wykonaniu potwierdza to. Naprawdę świetny model i mówi to sklejacz pancerki. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Piękny Scooter Przemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Oj spieszyles sie do galerii spieszyles. Oberwie Ci sie na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 3 Listopada 2011 Autor Share Napisano 3 Listopada 2011 Słucham, słucham i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Nie wiem za co Marek chce Ci spuścić manto i nie chcę wiedzieć. Mnie się podoba, choć to niestety 48-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Kolejny udany model w Twoim wykonaniu. Mam jednak takie wrażenie, pamiętając i mając jeszcze przed oczami Twoje Tomcaty, że w niektórych miejscach tego A 4 można by troszeczkę, podkreślam troszeczkę jeszcze dopieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 Gem ale spokojnie mów co Ci nie leży to sie popieści ps. Marek już przedstawił swój punkt widzenia i ma rację i jeżeli to ten sam babol to rwę te "trójkąty" i walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi