krzychu83 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Witam Ponizej kilka fotek mojego Dodga'a. Wykonany prosto z pudła, bez waloryzacji. Składał się śrdnio, dużo szpachli i polistyrenu. Wykończony błotkiem AK i pastelami MIG-a. Zapraszam do komentowania i wytykania plusów i minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Całkiem fajny ten samochodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Podoba mi się brudzenie tego wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Cześć, Całkiem fajny, mam tylko 2 zastrzeżenia - drzwi są bez klamek i kalki są za bardzo widoczne, należałoby je wymienić na lepsze. Podoba mi się natomiast brudzenie. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Fajny modelik, okryty czapką niewidką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 O! są zdjęcia, będą problemy z otwarciem drzwi, po za tym kalki ale ogólnie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Widzę odcisk palucha. Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 Podoba mi się malunek metalu (łopata, siekiera). Model bardzo ładnie sklejony, ale czy maska nie jest zbyr brudna w stosunku do reszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi