kamil83 Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Witam! Prezentuję ostatnie wypociny. Warsztat tutaj Oceńcie sami. Model wygląda tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljazz Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Miałeś kłopoty z gąskami jakoś dziwnie się ułożyły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Strasznie duże problemy z gąskami, a nie poczekałem na metalowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 model bylby wykonany calkiem poprawnie ale... te gaski słabiutko, wiszą nad zebami z przodu, z tyłu podobnie, narzedzia pomalowane niedbale, widac ze od strony pancerza lekko niedomalowane. No i nie wiem czy tak powinno być ale ten element włazu na wieży jakoś tak krzywo. no i jeszcze lufy nienawiercone a specjalnie trudne by to nie było. Czyli taki model troche na odczepke niestety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Tomku masz rację, jakoś się nie przyłożylem do niego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Witam! Lepsze modele w twoim wykonaniu widziałem....Gąski lewitują miejscami, ale rozwala model ta szczelina z przodu... Chyba jesień tak cię nastroiła i modelik potraktowałeś po macoszemu Poza tym co jeszcze inni wymienili, to jest OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Chyba nie mogę jednocześnie robić trzech modeli, bo niektóre olewam i robię byle szybko. Skupiłem się na innych projektach, a tego jakoś tak olałem. Też twierdzę, że to chyba mój gorszy model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misza_GD Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Bardzo ciekawy pojazd. Może coś więcej o samym modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Oczywiscie nie napisałem tego w ramach złośliwości tylko żeby Cie zmotywować przy nastepnych modelach ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 Ależ wiem Tomku. Misza a co Cię interesuje konkretnie o modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Chłopaki już pisali wcześniej co jest nie tak. Wiem że możesz robić lepsze. Jedyne co jest niewybaczalne to ta lewitująca gąsienica na kole napędowym - mam nadzieję, że to było ostatni raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Sproboj robic zdjecia nastepnym razem na bardziej kontrastujacm tle.Na tych zdjeciach tlo jest bardzo podobne do kurzenia i calosc sie jakos zlewa.Sam sie tez ucze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 15, 2011 Author Share Posted November 15, 2011 Sproboj robic zdjecia nastepnym razem na bardziej kontrastujacm tle.Na tych zdjeciach tlo jest bardzo podobne do kurzenia i calosc sie jakos zlewa.Sam sie tez ucze No faktycznie, zlewa się to tło z modelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Kamil! Pisałem Tobie w wątku warsztatowym między innymi o tym, że nie powinno być widoczne łączenie przedniej płyty pancerza z podwoziem, a u Ciebie to niestety pozostało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts