Skocz do zawartości

PzKpfw I Ausf. C - HB 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Prezentuję ostatnie wypociny. Warsztat tutaj Oceńcie sami.

Model wygląda tak:

img3237c.th.jpg img3240e.th.jpg img3243n.th.jpg

img3244kl.th.jpg img3246k.th.jpg img3247k.th.jpg

img3248lv.th.jpg img3249u.th.jpg img3250r.th.jpg

img3253r.th.jpg img3255kd.th.jpg img3259k.th.jpg

img3261m.th.jpg img3262l.th.jpg img3263o.th.jpg

Napisano

Strasznie duże problemy z gąskami, a nie poczekałem na metalowe.

Napisano

model bylby wykonany calkiem poprawnie ale... te gaski słabiutko, wiszą nad zebami z przodu, z tyłu podobnie, narzedzia pomalowane niedbale, widac ze od strony pancerza lekko niedomalowane. No i nie wiem czy tak powinno być ale ten element włazu na wieży jakoś tak krzywo. no i jeszcze lufy nienawiercone a specjalnie trudne by to nie było. Czyli taki model troche na odczepke niestety.

Napisano

Tomku masz rację, jakoś się nie przyłożylem do niego.

Napisano

Witam!

Lepsze modele w twoim wykonaniu widziałem....Gąski lewitują miejscami, ale rozwala model ta szczelina z przodu...

Chyba jesień tak cię nastroiła i modelik potraktowałeś po macoszemu

Poza tym co jeszcze inni wymienili, to jest OK

Napisano

Chyba nie mogę jednocześnie robić trzech modeli, bo niektóre olewam i robię byle szybko. Skupiłem się na innych projektach, a tego jakoś tak olałem. Też twierdzę, że to chyba mój gorszy model.

Napisano

Oczywiscie nie napisałem tego w ramach złośliwości tylko żeby Cie zmotywować przy nastepnych modelach ; )

Napisano

Ależ wiem Tomku. Misza a co Cię interesuje konkretnie o modelu?

Napisano

Chłopaki już pisali wcześniej co jest nie tak. Wiem że możesz robić lepsze. Jedyne co jest niewybaczalne to ta lewitująca gąsienica na kole napędowym - mam nadzieję, że to było ostatni raz.

Napisano

Sproboj robic zdjecia nastepnym razem na bardziej kontrastujacm tle.Na tych zdjeciach tlo jest bardzo podobne do kurzenia i calosc sie jakos zlewa.Sam sie tez ucze

Napisano
Sproboj robic zdjecia nastepnym razem na bardziej kontrastujacm tle.Na tych zdjeciach tlo jest bardzo podobne do kurzenia i calosc sie jakos zlewa.Sam sie tez ucze

No faktycznie, zlewa się to tło z modelem.

Napisano

Kamil! Pisałem Tobie w wątku warsztatowym między innymi o tym, że nie powinno być widoczne łączenie przedniej płyty pancerza z podwoziem, a u Ciebie to niestety pozostało.