kamil83 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Witam! Prezentuję ostatnie wypociny. Warsztat tutaj Oceńcie sami. Model wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Miałeś kłopoty z gąskami jakoś dziwnie się ułożyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Strasznie duże problemy z gąskami, a nie poczekałem na metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 model bylby wykonany calkiem poprawnie ale... te gaski słabiutko, wiszą nad zebami z przodu, z tyłu podobnie, narzedzia pomalowane niedbale, widac ze od strony pancerza lekko niedomalowane. No i nie wiem czy tak powinno być ale ten element włazu na wieży jakoś tak krzywo. no i jeszcze lufy nienawiercone a specjalnie trudne by to nie było. Czyli taki model troche na odczepke niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Tomku masz rację, jakoś się nie przyłożylem do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Witam! Lepsze modele w twoim wykonaniu widziałem....Gąski lewitują miejscami, ale rozwala model ta szczelina z przodu... Chyba jesień tak cię nastroiła i modelik potraktowałeś po macoszemu Poza tym co jeszcze inni wymienili, to jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Listopada 2011 Autor Share Napisano 13 Listopada 2011 Chyba nie mogę jednocześnie robić trzech modeli, bo niektóre olewam i robię byle szybko. Skupiłem się na innych projektach, a tego jakoś tak olałem. Też twierdzę, że to chyba mój gorszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Bardzo ciekawy pojazd. Może coś więcej o samym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Oczywiscie nie napisałem tego w ramach złośliwości tylko żeby Cie zmotywować przy nastepnych modelach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Ależ wiem Tomku. Misza a co Cię interesuje konkretnie o modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Chłopaki już pisali wcześniej co jest nie tak. Wiem że możesz robić lepsze. Jedyne co jest niewybaczalne to ta lewitująca gąsienica na kole napędowym - mam nadzieję, że to było ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Sproboj robic zdjecia nastepnym razem na bardziej kontrastujacm tle.Na tych zdjeciach tlo jest bardzo podobne do kurzenia i calosc sie jakos zlewa.Sam sie tez ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Sproboj robic zdjecia nastepnym razem na bardziej kontrastujacm tle.Na tych zdjeciach tlo jest bardzo podobne do kurzenia i calosc sie jakos zlewa.Sam sie tez ucze No faktycznie, zlewa się to tło z modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Kamil! Pisałem Tobie w wątku warsztatowym między innymi o tym, że nie powinno być widoczne łączenie przedniej płyty pancerza z podwoziem, a u Ciebie to niestety pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi