Markuz Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Witam! To i ja dołączam do zawodów. Na stół wykładam wiekowy zestaw Firmy Plastyk PZL-37 Łoś. Zestaw jest niewiele młodszy ode mnie. Nie jest to moja skala ani ostatnio tematyka ale wspomnienia z dzieciństwa wzięły górę. Prezentuję zawartość pudła jeszcze w foliach. Musze przyznać niezły rocznik. Model będzie prosto z pudła bez żadnych dodatków. Jeszcze nie wiem którą wersję wykonam, myślę ze to wyjdzie w praniu. Mam nadzieję, że z waszą pomocą i odrobiną szczęścia dobrnę do końca w regulaminowym czasie. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 No piękny - jak na ówczesne czasy (w tym opakowaniu) to był "Król SKALA 72" - bardzo się cieszę że wybrałeś ten zestaw - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Och jaki ładny zestaw! Muszę go upolować na allegro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Moses a ty chyba masz równie ładną Czaple o ile pamiętam może wystarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Och jaki ładny zestaw! Muszę go upolować na allegro! Dasz fote łosia w barwach Marines, bo nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Dobrze pamiętasz. Tombie przy takiej konkurencji, z moim tempem? Nieeee ;) Zaczekam na drugą edycję za rok ;) Uszu, ehhhh, pisałem Ci już że niektóre żarty nadużywany robią się nudne i nieśmieszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 O mam takiego samego łosia ale nie będę jak na razie nic przy nim robił bo muszę go jeszcze znaleźć w mojej piwnicy A tak przy okazji życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi