Dzacek1841 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 do siedzeń chyba czarna skóra by pasowała, tak przynajmniej jest strażackim w TGL`u którego znam ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Przymiarki kolosa, tak dla orientacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Patrząc jak u ciebie model nabiera kształtów coraz większą mam ochotę dokończyć mojego Schlingmanna. Super ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Patrząc jak u ciebie model nabiera kształtów coraz większą mam ochotę dokończyć mojego Schlingmanna. Super ci idzie No to bierz się do pracy, będą dwa Dzięki za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Przymiarka wyglada swietnie. Wiem, ze tu bedzie na co popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Zacząłem malować poszczególne szafki i..... zabrakło sprayu . Muszę śmignąć do mojego stałego sklepu z autolakierami po nowy. Przy okazji zapytam czy dorobią mi kolorek na Neosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 A w jakich barwach tego Ategusia robisz? Ja robiłem w barwach Osnabruck. W marcu tam będe więc postaram sie o fotki Ategusia. Jakbyś podał z jakiego miasta bedzie twój to może uda mi sie porobić foty wnętrza oraz narzędzi do twojego. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 Buda przygotowana pod montaż szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Pierwsza szafa gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Dobrze by było zapuścić wash'a przynajmniej na narzędziach z biało-czerwonego koszyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Szafa druga c.d.n.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Mark666, osprzet wyglada naprawde super. Przyjemnie sie oglada Twoja relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Poza tym, że ładnie to wygląda, to mam pytanie: co to jest to niebiesko-srebrne koło gaśnic, co wygląda jak starszy brat R2D2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Poza tym, że ładnie to wygląda, to mam pytanie: co to jest to niebiesko-srebrne koło gaśnic, co wygląda jak starszy brat R2D2? Wydaje mi się, że to pompa do wody, tzn. do wypompowywania z pomieszczeń itp. Bardzo ładnie Ci idzie z tym modelem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Dzięki koledzy . W kompletowaniu są już kolejne dwie szafy. A co do tego srebrno-niebieskiego--- to nie wiem, ale myślę że Abarth ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Kolejna szafa. Klamoty zrobiłem oddzielnie bo potem nic nie widać Agregat wyłączony I włączony I komplet klamorów do kolejnej czwartej szafy C.D.N....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 @gulus to jest chyba jakiś pojemnik na skarzone substancje zanim przyjedzie chemik. GBA powinno mieć taki zbiornikczek. Moto/autopompa znajduję się z tyłu, ewentualnie pływająca motopompa to po bokach jest ale inaczje ona wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Mi się skojarzyło z odkurzaczem. Może faktycznie jest to jakiś pojemnik do "zbioru" skażonych rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Mi to przypomina odysacz permanentny: http://czerwonesamochody.com/details.php?image_id=8787 Tylko ten jest przewożony na samochodzie ratwonictwa rozpoznawczego anie jak tu na GBA. Odkurzaczy to raczej nie wożą. A co do modelu to jest w nim hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 Kolejne trzy szafy uszu co miałeś na myśli mówiąc o hydraulice ? C.D.N........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Chodziło mi o różnego typu nożyce, rozpieraki itp. do ratownictwa technicznego. Dziwne troche ma wyposażenie ten model. Na polaka się raczej nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Chodziło mi o różnego typu nożyce, rozpieraki itp. do ratownictwa technicznego. Dziwne troche ma wyposażenie ten model. Na polaka się raczej nie nadaje. Z tego co wiem to jest jednostka typowo pożarnicza. Od ratownictwa technicznego są inne jednostki. Czasami różnice są widoczne gołym okiem w budowie pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Chodzi Ci o Polskę? To się mylisz... W niemczech moze tak ale też mają wozy rat. tech i chem. Chyba, że OSP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Ostatnia siódma szafa gotowa. Mała przymiarka paneli bocznych i tylnego . Czeka mnie dokładne spasowanie przed malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Ma Autopompe czy motopompe? Dziwna trochę zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi