imt Napisano 26 Marca 2006 Share Napisano 26 Marca 2006 (edytowane) Jest to pierwsza część dokumentacji samolotu TS-11. Ta część obejmuje zdjęcia ogólne samolotu. Pozostałe części dotyczyć będą szczegółów konstrukcji. Pomimo, że niektóre fotografie pokazywać będą ten sam egzemplarz to najczęściej wykonane są w różnym okresie i przynależą do różnych jednostek. Gdyby ktoś byłby zainteresowany, (co i kiedy) to proszę pytać, w miarę możliwości odpowiem. osłona kabiny: fotel osłona silnika zdj. 1 osłona dolna, strona wewnętrzna, pozostałe osłona lewa, strona wewnętrzna i zewnętrzna elementy skrzydła: światło pozycyjne prawe, osłona popychacza lotki, wlew paliwa do zbiornika skrzydłowego, hamulec aerodynamiczny na górnej powierzchni skrzydła, zdjęte oprofilowanie w miejscu połączenia skrzydła z kadłubem. podwozie główne i wnęki podwozia: silnik kabina samolotu Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iced_devil Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 ta iskra stała 2 lata temu w katedrze płatowca i silnika wsosp, numer boczny chyba 814, myślę że to wartościowe foty z punktu widzenia modelarza, więcej zdjęć mogę wysłać na maila (większe i większa rozdzielczość) URL=www.fotosik.pl][/url] pozdrawiam wszystkich fanów tej konstrukcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Czy Koledzy nie mają w swoim posiadaniu zdjęć Iskierki nr ew. 2001 z okresu posiadania orlego dzioba . Mam dwa zdjęcia z obu stron "dzioba" ale do końca nie wiem jak wyglądała od od góry - czy była to tradycyjna srebrzanka czy tez połowa skrzydeł malowana na szaro? Pamagitje Tow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Tradycyjna srebrzanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi