skala72 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Qrczaki, piękna sprawa, piękny model z pięknych czasów. Jak zobaczyłem tą cenę 25.000 to aż łezka się w oku zakręciła, jaki ja byłem wtedy piękny i młody, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Moses ...powiedz od razu lenia złapałeś i pracować ci się nie chce ;) może jakiegoś poganiacza ci trzeba ? A tak poważnie ... wrzuć coś z warsztatu bo zaglądam tu ,a tu bez zmian od dłuższego czasu. Ale żeby nie było, że poganiam modelarza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Dak zapraszam do Warszawy cobyś zasadził kopa na rozpęd. Tak chyba złapałem lenia i mi się priorytety porypały bo zacząłem się brać za Vegę. Obiecuję poprawę. Ale żeby nie było, że poganiam modelarza ... Tiaaaa, modelarzem są inni lepsi, ja to tylko zwykły lepiacz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Może się tam zjawie za jakiś czas na Combat Alert, jeżeli kolega Moses wie o "co kaman" (zakładam że chyba jesteś w temacie) to wtedy kulkę na rozpęd mogę posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Jest wielce prawdopodobne że przyjedziemy wprowadzić trochę chaosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi