mobster2005 Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Model Fujimi, bardzo prosty w budowie. Jedyne przeróbki to dorobione szkiełka lusterek, końcówka tłumika, poprawione boczki we wnętrzu, tablice rejestracyjne i kratka w przednim zderzaku. Kalkomanie BBS z zestawu Truck Accessories. Oryginał, na którym się mniej więcej wzorowałem: Źródło: internet PS. Jest to moja pierwsza osobówka w tej skali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Może nie robi takiego wrażenia jak super samochody, ale te sponiewierane felgi, uszczelki, lakier, bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greenberg Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Świetna robota ! Wspaniale ustylizowany aż miło się patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Samochód nudny jak nic, model porywający szczegółowością i jakością wykonania. Dla mnie rewelka pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Cześć! Ni nie ma co, koledzy mają rację, wykonanie trzeba pochwalić bo jest nieziemskie, model wygląda bardzo realistycznie. Fakt faktem, jako samochód za bardzo interesujący to nie jest, ale brawa się należą za podjęcie dość nietypowego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Model bardzo ładnie wykonany, choć auto nieciekawe . Czekamy teraz na jakiś warsztat z jakimś kultowym sportowym autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Przyłączam się do opinii przedmówców. Wykonanie całkiem do rzeczy Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JE1216 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 A wg mnie i auto fajne i model. Choć stwierdzenie, że fajny to jakby nie oddaje rzeczywistych wrażeń. Jest po prostu doskonały. Pełna "profeska"! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Sorki, że wtrącę się raz jeszcze, ale wydaje mi się, że oponki na modelu są za szerokie. Nie zwracałbym na to uwagi, ale model na prawdę bardzo mi się podoba i w całej jego autentyczności odrobinkę kuję w oczy właśnie ogumienie. Gdybyś (jeśli to jeszcze możliwe) zdjął felgi i opony i przeskalował 155mm (pewnie jakieś takie są na oryginale)do ok. 6,5mm to byłby tzw. czad. Oczywiście, jak zawsze, polecam szlifowanie gum. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobster2005 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję wszystkim za komentarze Co do gum, też mi się nie podoba ich szerokość, jednak nie miałem pomysłu jak się za nie zabrać, a teraz już tego nie ruszę bo są przyklejone na Super Glue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Ładny samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi