n_lukasz Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 Dzięki koledze Adam dotarł do mnie z za wschodniej granicy AT-L. Sorry za jakość zdjęć. Nie miałem dobrego światła i nie ogarniam jeszcze nowego aparatu. Wie ktoś w jakich barwach, oznaczeniach ewentualnie konfiguracjach występowały te pojazdy? Cytuj
Gerd Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 Zawsze mi się podobał ten pojazd. W WP występował w wersji BAT - z lemieszem. Malowany na russian green lub podstawowy armii Układu Warszawskiego. Często widywany w malowaniu b. NRD. Sam bym go chętnie zbudował. Powodzenia. Cytuj
n_lukasz Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Napisano 10 Grudnia 2011 BAT występował chyba raczej na podwoziu większego AT-T. Cytuj
skala72 Napisano 14 Grudnia 2011 Napisano 14 Grudnia 2011 Kiedy warsztat, bo jak do tej pory same gotowce widziałem - bez warsztatu. Co do BATa, to on był na bazie AT-T (wkrótce). PS. na żywo lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. BTW. BAT był do kupienia na Allegro za 25 tys. Cytuj
n_lukasz Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Napisano 14 Grudnia 2011 Zbieram się jeszcze do zakupu AT-T i dopiero wtedy będę robił warsztat. Mam nadzieję, że ten z ARMORY będzie ciut tańszy niż z OKB. Cytuj
skala72 Napisano 15 Grudnia 2011 Napisano 15 Grudnia 2011 No niestety nie, AT-T z Armory jest ciut droższy. Cytuj
n_lukasz Napisano 6 Listopada 2020 Autor Napisano 6 Listopada 2020 Czas odgrzać kotleta.Po tylu latach jakiś postęp. Częściowo poskładany na sucho. Układ jezdny to porażka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi