n_lukasz Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Dzięki koledze Adam dotarł do mnie z za wschodniej granicy AT-L. Sorry za jakość zdjęć. Nie miałem dobrego światła i nie ogarniam jeszcze nowego aparatu. Wie ktoś w jakich barwach, oznaczeniach ewentualnie konfiguracjach występowały te pojazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Zawsze mi się podobał ten pojazd. W WP występował w wersji BAT - z lemieszem. Malowany na russian green lub podstawowy armii Układu Warszawskiego. Często widywany w malowaniu b. NRD. Sam bym go chętnie zbudował. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 BAT występował chyba raczej na podwoziu większego AT-T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Kiedy warsztat, bo jak do tej pory same gotowce widziałem - bez warsztatu. Co do BATa, to on był na bazie AT-T (wkrótce). PS. na żywo lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. BTW. BAT był do kupienia na Allegro za 25 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 Zbieram się jeszcze do zakupu AT-T i dopiero wtedy będę robił warsztat. Mam nadzieję, że ten z ARMORY będzie ciut tańszy niż z OKB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 No niestety nie, AT-T z Armory jest ciut droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 6 Listopada 2020 Autor Share Napisano 6 Listopada 2020 Czas odgrzać kotleta.Po tylu latach jakiś postęp. Częściowo poskładany na sucho. Układ jezdny to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi