cloner16 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Bardzo ladnie go dozbroiles malowanie tez mi sie podoba jedynie za kolami mogles dac jakiegos brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Kolejny bardzo efektowny rodzynek. Bardzo podobają mi się obicia i rdza, Zroboine realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Odbicia i rdzę pierwsza klasa. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Fajny cudak. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 To nie jest żadne sf. Fajowski. Podoba mi się kontrast brudzenia do reszty. Tylko te wielkie zacieki na osłonie działa usuń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi