ergie Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Całe wieki nic nie pisałem na forum, choć przeglądam go w miarę regularnie. Okazją stało się zlepienie czegoś co moim zadniem nadaje się do publicznej prezentacji. Model Tamiyi, uzupełniony blaszkami Haulera i samoróbkami. Przy robieniu poniższych zdjęc wyszło parę baboli, pewnie je za jakiś czas będę musiał porawić. Na koniec zdjęcie z grosikiem Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Wygląda ładnie. Tylko plama spod klapy za jednogroszówką mogła być trochę bardziej subtelniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Fakt, plamy paliwa/oleju na moim modelu generalnie do urodziwych nie należą. Zdjęcie jeszcze barzdziej to mi pokazały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo ładny szkrab Jedno małe ale to troszkę chyba za mało poobdzierana ta :łycha z przodu" Poza tym bardzo fajna praca. Świetne są te przewody olejowe w oplocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo ładnie Ci wyszedł ten spych Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 pankot13@ przeglądnąłem całą masę zdjęć spychaczy, łyżki były od całkowicie zdartych do b praktycznie nie tkniętych. Wybrałem więc środek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi