cpt.Price Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Witam! Model zakupiony od kolegi z modelarni. Jest to zestaw czeskiej filmy z Blachami i żywicami. Model składało się w miarę przyjemnie i bez większych problemów. Małymi kroczkami zbliża się malowanie. Naturalnie będzie ono polskie . created by picasa2html.com Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 No to podglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 kiedyś popełniłem M 10 Extratechu, wyglądało to tak: viewtopic.php?f=87&t=17117&hilit=+Gdynia może się przyda. będę zaglądał, bo Achillesa tez chciałbym wyprodukować ale z zestawu UMa. powodzenia bo model nie jest łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 To przy okazji podepnę się z pytaniem - który zestaw Achillesa Koledzy uważają za lepszy, Extratechu czy UM-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 po sklejeniu bliźniaczego M 10 z Extratechu i obejrzeniu wyprasek UMa dziś raczej wybrałbym UMa. na korzyść Extratechu przemawiają znakomite części fototrawione i żywiczne... i nic więcej. na korzyść UMa łatwiejszy montaż i lepsza jakość wyprasek, logiczniejszy projekt, większa zgodnosć z oryginałem. niestety UM zaproponował zamknięte włazy a gąsienice są do wymiany (za wąskie). wszystko na tym świecie ma swoje wady i zalety. wyżej podlinkowałem swój warsztat M 10 - można zobaczyć bardzo szybko, jak skleja się Extratech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi