athlon5 Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Kilka fotek przedstawiających ramki z zestawu. W tym modelu w stosunku do poprzednich zmianie uległo chyba wszystko. Począwszy od opakowania,instrukcji,i koloru plastiki po jakość.Osobiście do Zvezdy nic nie mam ,rewelacji nie było ale mi się podobały -teraz wypraski moim zdaniem biją na głowę ............... Zresztą kto zakupi sam oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Fajny model.Będzie warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2011 (edytowane) jeszcze@nie wiem ale raczej nie ,może skusi się ktoś inny Edytowane 25 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lancer Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Czy mółbyś zrobić fotki wszystkich stron instrukcji? Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2011 Czy mółbyś zrobić fotki wszystkich stron instrukcji? Dzięki:) Mógłbym ale podeślę chyba na priva bo nie wiem czy nie byłoby to złamanie praw autorskich A jeśli chciałby ktoś zdjęcie jakiegoś elementu w lepszym ujęciu to piszcie -wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Kurczaki !! Wygląda naprawdę "przaśnie" ten model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 przaśny: 1. «zrobiony z niezakwaszonego ciasta» 2. «prosty, surowy, naturalny» 3. «świadczący o zacofaniu cywilizacyjnym, o kulturalnym i umysłowym ubóstwie» to które znaczenie miałes na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 przaśny:1. «zrobiony z niezakwaszonego ciasta» Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Wiem że inna wersja T-90tki ale..... http://www.youtube.com/watch?v=KoFBK897PaI&eurl=http%3A%2F%2Fwww.militaryphotos.net%2Fforums%2Fshowthread.php%3F99988-Russian-Photos-(updated-on-regular-basis)%2Fpage3180&feature=player_embedded TEŻ FAJNY!....model mam od wczoraj. Siedze w necie czytam, przeglądam i coraz bardziej podoba mi się ten teciak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi