TAPIR Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Witam wszystkich Nie wiem czy jeszcze aktualnie można się dopisać czy nie ale od 2 dni zajmuje się modelem powyżej więc czemu by tutaj nie pokazać ;) Dzisiaj koło południa wrzucę fotki tego co zdziałałem do tej pory ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Jasne, że można się dopisać, tym bardziej z takim modelem Zerknij do tych linków, może znajdziesz tam coś ciekawego: WIP 1 WIP 2 WIP 3 Walkaround W trzecim linku wspomniane o małym błędzie w kształcie maski modelu HB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAPIR Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 O kurde dzięki za linki szczególnie fotki szczegółów napewno się przydadzą Ale tak sobie patrzę że wymieniać kółka w tym modelu na żywiczne to barbarzyństwo ;p A co ty dajesz na pake że tak powiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Ja że tak powiem nic nie dam, bo nie mam tego modelu w planie (no może kiedyś na emeryturze - jak dożyję). Ale tak sobie myślę, że najlepiej wyglądałby tam np. taki Buffalo, albo MaxxPro, albo M-ATV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Chyba jeden z najbardziej wyczekiwanych modeli ostatnich lat. Jak sie uda cos kasy odlozyc to na pewno tez takiego zrobie. Pare pomyslow na pake: https://plus.google.com/photos/100607974994735649667/albums/5690509166448176097?banner=pwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Będę podglądał , bo sam leptam z tym że w 1/72 u mnie na naczepie stanie buldożer - wydaje mi się ,że to jedna z najciekawszych koncepcji ładunku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfik Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Będę podglądał , bo sam leptam z tym że w 1/72 u mnie na naczepie stanie buldożer - wydaje mi się ,że to jedna z najciekawszych koncepcji ładunku To pokaż co zrobiłeś bo mam tego Balatona (bo o nie go chyba chodzi) i jestem ciekaw efektów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 wolfik -> poszło pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Michał ja tego pojazda mam na razie w pudełku, ale powiem szczerze, że już mnie łapa swędzi, żeby go zacząć. Tylko te 11 blaszek trochę mnie przeraża. A u mnie na naczepie stanie AAVP-7A1 RAM/RS też ze stajni HB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes430 Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Jakieś fotki z prac przy modelu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts