TAPIR Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Witam wszystkich Nie wiem czy jeszcze aktualnie można się dopisać czy nie ale od 2 dni zajmuje się modelem powyżej więc czemu by tutaj nie pokazać ;) Dzisiaj koło południa wrzucę fotki tego co zdziałałem do tej pory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jasne, że można się dopisać, tym bardziej z takim modelem Zerknij do tych linków, może znajdziesz tam coś ciekawego: WIP 1 WIP 2 WIP 3 Walkaround W trzecim linku wspomniane o małym błędzie w kształcie maski modelu HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 O kurde dzięki za linki szczególnie fotki szczegółów napewno się przydadzą Ale tak sobie patrzę że wymieniać kółka w tym modelu na żywiczne to barbarzyństwo ;p A co ty dajesz na pake że tak powiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Ja że tak powiem nic nie dam, bo nie mam tego modelu w planie (no może kiedyś na emeryturze - jak dożyję). Ale tak sobie myślę, że najlepiej wyglądałby tam np. taki Buffalo, albo MaxxPro, albo M-ATV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Chyba jeden z najbardziej wyczekiwanych modeli ostatnich lat. Jak sie uda cos kasy odlozyc to na pewno tez takiego zrobie. Pare pomyslow na pake: https://plus.google.com/photos/100607974994735649667/albums/5690509166448176097?banner=pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Będę podglądał , bo sam leptam z tym że w 1/72 u mnie na naczepie stanie buldożer - wydaje mi się ,że to jedna z najciekawszych koncepcji ładunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Będę podglądał , bo sam leptam z tym że w 1/72 u mnie na naczepie stanie buldożer - wydaje mi się ,że to jedna z najciekawszych koncepcji ładunku To pokaż co zrobiłeś bo mam tego Balatona (bo o nie go chyba chodzi) i jestem ciekaw efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 wolfik -> poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Michał ja tego pojazda mam na razie w pudełku, ale powiem szczerze, że już mnie łapa swędzi, żeby go zacząć. Tylko te 11 blaszek trochę mnie przeraża. A u mnie na naczepie stanie AAVP-7A1 RAM/RS też ze stajni HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes430 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Jakieś fotki z prac przy modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi