plastikk Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Taki ... sylwestrowo/noworoczny projekt. Kompletne s/f - Improwizowany pojazd opancerzony na bazie Forda T ''M.M.G.S.'' od RPM-u plus takie tam samoróbki.Osadzony gdzieś w okolicach Wielkiej Wojny. Puki co jest trochę nadwozia i podwozie: W każdym bądz razie - Happy New Year!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Ten TKS z Parta? Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Ten TKS z Parta?Fajnie wygląda. Oko odwykło od RPM-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Etap Noworoczny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Witam. Konrad, plastikk chyba by tak nie pozalewał detali w tym modelu. Poza tym wszystkie elementy wydają się mieć zaokrąglone krawędzie co przy blachach raczej rzadko się zdarza. Co do Forda to modelik ciekawy. Pierwszą wojną raczej się nie zajmuję, ale będę czasami wpadał pooglądać jak idą prace nad modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Plastik -ale ten pojazd nie jest improwizowany. W armii Angielskiej był dość popularny i używany przez oddziały ochrony lotnisk i do konwojowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Plastik -ale ten pojazd nie jest improwizowany. W armii Angielskiej był dość popularny i używany przez oddziały ochrony lotnisk i do konwojowania . Wiem,wiem - improwizacja - ta moja - polega na podwyższeniu burt w części ''kierowca/strzelec'' i zakryciu reszty paki..Plus płyta pancerna przed chłodnicą. W takiej konfiguracji raczej nie bywał.Przynajmniej ja się z takim ''tworem'' nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Śmiszny szkrab, ciekawa sylwetka Jedno, co mnie zastanawia- czy kierowca wcisnąłby się na fotel przy tak monstrualnie wielkiej i blisko usytuowanej kierownicy? A gdyby mu się to nawet udało, chyba nie byłby w stanie prowadzić... Może wymień kierownicę na jakąś subtelniejszą... Tak czy siak- wpadnę od czasu do czasu pokibicować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Generalnie to siodło jest przesunięte za bardzo do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 plastikk - zdradz prosze jak otrzymales taki efekt wytartej pomalowanej na zielono deski. Fajnie to wyglada. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi