taurus Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Mój następny model jest"What If" zmodernizowanym Polska MIG-29 Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Elegancki i schludny. Wydaje mi się, że kalki trochę świecą, ale może to wina fotek. Dysze można by trochę pocieniować, trochę ugiąć opony. Za to ładnie pobrudzony. Z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Witam Ładny MiGus ,czysto sklejony i pomalowany ,jednak kilku błędów nie uniknąłeś -zły kolor uszczelnienia owiewki -kabina /tablica przyrządów ma nie wiele wspólnego z rzeczywistością -malowanie wg mnie SF /przekopałem swoje zbiory i zasoby Internetu i nie znalazłem takiego schematu na „67”/ -nie wiem ja to się nazywa ale chodzi mi o element przed owiewką u Ciebie niebieski a powinien być czarny i przezroczysty -brak anten i odgromników co w tej skali wydaje sie obowiązkowe To tak na szybko bez dogłębnej analizy bo tak mocno w Fulcrumach jeszcze nie siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 "What If" zmodernizowanym MIG-29 Witam Ładny MiGus ,czysto sklejony i pomalowany ,jednak kilku błędów nie uniknąłeś -zły kolor uszczelnienia owiewki -kabina /tablica przyrządów ma nie wiele wspólnego z rzeczywistością -malowanie wg mnie SF /przekopałem swoje zbiory i zasoby Internetu i nie znalazłem takiego schematu na „67”/ -nie wiem ja to się nazywa ale chodzi mi o element przed owiewką u Ciebie niebieski a powinien być czarny i przezroczysty To tak na szybko bez dogłębnej analizy bo tak mocno w Fulcrumach jeszcze nie siedzę Przeca pisze że zmudernizowany, A? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 To jest"WHAT IF"i nie ma potrzeby, aby wejść do debaty. Szczegóły zostały celowo sfabrykowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 nie znam angielskiego ,moze ktos mi wytłumaczy co znaczy "WHAT IF" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 "Co gdyby" Innymi słowy jest to swobodna wariacja na temat przy jakimś założeniu (tu: modernizacji polskich dwudziestekdziewiątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Robert Ostrowski: http://www.whatifmodelers.com/index.php/board,94.0.html myślę, że będzie svatit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 ok teraz rozumiem o co w tym chodzi ,więc mój komentarz nie aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 nie znam angielskiego To tłumacz, choćby z google się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Model ogólnie ładny i czysto sklejony ,ale deska z zegarami w ogóle nie przypomina orginału . http://files.myopera.com/Kawa892/albums ... ockpit.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Przepraszam Grzesiu ale korzystałem z dwóch translatorów i żaden nie potrafił mi tego dziwnego sformułowania przetłumaczyć. Po za tym tutaj jest forum polskojęzyczne i powinno sie pisać po polsku ,czyż nie? sprawa wyjaśniona i mam nadzieję ,że teraz nie bedzie dysputy na temat jezyka forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Sorry, but I do not know Polish.I hope this is not the problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Sorry, but I do not know Polish.I hope this is not the problem Of course, this is no problem taurus Ok, forum polskie, ale nawet u nas był podobny temat: viewtopic.php?f=56&t=27852&hilit=what+if Model ogólnie ładny i czysto sklejony ,ale deska z zegarami w ogóle nie przypomina orginału .http://files.myopera.com/Kawa892/albums ... ockpit.jpg Forum to nie tylko obrazki, poczytaj tekst, później się wypowiadaj, będzie sensowniej Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Thanks Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 taurus have you got Fulcrums from Serbian Air Force in collection? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) 3xMIG-29S and 1xMIG-29UB Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 I asked about your Fulcrums' models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taurus Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 Sorry I did not understand your question. So far I have no model of Fulcrum Serbian Air Force. I plan to make one soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Jeśli jest to egzemplarz zmodernizowany, to pod skrzydłami powinniśmy widzieć Sidewinder'y i AMRAAM'y A sam model, całkiem, całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
immortaldream Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Piękny MiGuś, mam nadzieję, że kiedyś będę umiała tak skleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi