Twitch Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Co boicie się komentować... że się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Ja już pisałem Bardzo mi się podoba. Ja bym nawet nie próbował robić całego modelu. Trzeba by robić formy z silikonu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Tak sobie po cichu podpatruję. Jak już wspomniano, lekkie zwichrowanie boków, ale powinno zniknąć po doklejeniu bocznych ścian. Czy zachowałeś może rozrysowane elementy ścianek? Przymierzam się do kolejnego Maus tematu i mogłoby mi to pewne rzeczy ułatwić. Co do malowania, starałbym się rozjaśnić lekko kolor ścianek ku górze... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 19 Lutego 2012 Autor Share Napisano 19 Lutego 2012 Czy zachowałeś może rozrysowane elementy ścianek? Przymierzam się do kolejnego Maus tematu i mogłoby mi to pewne rzeczy ułatwić. Wszystkie rysunki i dane posiadam wiec jak byś chciał to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) ... podwójny post Edytowane 19 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Czy zachowałeś może rozrysowane elementy ścianek? Przymierzam się do kolejnego Maus tematu i mogłoby mi to pewne rzeczy ułatwić. Wszystkie rysunki i dane posiadam wiec jak byś chciał to nie ma problemu To jakbyś mógł w wolnej chwili podesłać to byłbym wdzięczny. Mój adres email chyba masz jeszcze? W międzyczasie kończę innego Mausa... http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87& ... 01#p481601 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Dotąd milczałem w temacie, ale grzebiąc w książkach znalazłem parę ciekawych zdjęć wanny i wieży tego "malucha". Wiem, że trochę późno ale... Wanna wyszła nieżle. Jedyny minus to grubości blach, ale to już nie mój problem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Masa roboty, nawet na upartego mozna powiedziec, ze ladnie, ale jakos nie lapie po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 21 Lutego 2012 Autor Share Napisano 21 Lutego 2012 Masa roboty, nawet na upartego mozna powiedziec, ze ladnie, ale jakos nie lapie po co? Tzn... możesz szerzej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Masa roboty, nawet na upartego mozna powiedziec, ze ladnie, ale jakos nie lapie po co? Wystarczy jak przeczytasz pierwszy post wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi