Apache Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Witam chciałbym założyć projekt grupowy p.t. Phantom. W projekcie jak można się domyslic bede f-4 phantom. Chodzi o to by ukazać ten samolot w jakiś ciekawych malowaniach. Ja na przykłada mam w czerwono-czarnym malowaniu Niemieckikm Oto moje malowanie http://www.google.pl/imgres?q=f-4f+phan ... =200&ty=82 Serdecznie zapraszam do wziecia udziału. pozdr. Cytuj
Moses Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Kurde ludzie bez jaj...... Jakaś niwa moda? Wbijam się na forum i rzucam od razu temat projektu grupowego? Cytuj
karambolis8 Napisano 16 Stycznia 2012 Napisano 16 Stycznia 2012 Jak się znajdą chętni, to założymy. Powodzenie projektu grupowego MiG-29 nie wróży zbyt dobrze. Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 Popieram projekt Phantom. Sam się chętnie przyłączę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi