Apache Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Witam chciałbym założyć projekt grupowy p.t. Phantom. W projekcie jak można się domyslic bede f-4 phantom. Chodzi o to by ukazać ten samolot w jakiś ciekawych malowaniach. Ja na przykłada mam w czerwono-czarnym malowaniu Niemieckikm Oto moje malowanie http://www.google.pl/imgres?q=f-4f+phan ... =200&ty=82 Serdecznie zapraszam do wziecia udziału. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Kurde ludzie bez jaj...... Jakaś niwa moda? Wbijam się na forum i rzucam od razu temat projektu grupowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Jak się znajdą chętni, to założymy. Powodzenie projektu grupowego MiG-29 nie wróży zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 7 Lipca 2019 Share Napisano 7 Lipca 2019 Popieram projekt Phantom. Sam się chętnie przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi