Marceln Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Witam, Zwracam się do szanownych forumowiczów z prośbą. Mianowicie jakieś 1,5 roku temu zakupiłem model jak w temacie firmy Tristar nr kat 35034, chciałem zabrać się za sklejenie ale gdzieś podziałem instrukcje montażu oraz schemat malowania. Moja prośba może ktoś z Was skleił już ten model i nie potrzebuje instrukcji i schematu malowania chętnie je odkupie, poza tym nie mogę sobie przypomnieć w którym z czasopism czy "Super Model" czy "mini Replika" był artykuł omawiający budowę tego modelu. Bardzo proszę jeżeli ktoś z jest w stanie mi pomóc będę zobowiązany. Pozdrawiam Marcel marceln@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Ja co prawda nie posiadam tego modelu, ale SM kupuję regularnie od prawie 3 lat, i żadnej relacji tam nie było, więc pewnie powinieneś szukać w Mini Replice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceln Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 Dzięki to już jakiś ślad, ale pozostaje kwestia instrukcji i malowania. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Może to: http://www.mojehobby.pl/Tristar-Fiesler-Fi156-Storch-Aa0-Ca1-p-1-1573993.html ? Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marceln Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 Kuba, Dzięki, instrukcja przy powiększeniu jest w miarę czytelna ale schemat malowania już gorzej. Jeżeli ktoś się znajdzie to podtrzymuje chęć kupna. Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Sorry za offtop Nie wiedziałem że Finowie mieli takie fikuśne znaki rozpoznawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Mi się wydaje, że to jest jakiś rodzaj cenzury bo jeśli dobrze pamiętam tam powinny być swastyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Dokładnie, swastyki powinny być - z tego co pamiętam, to jasnoniebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 To był tzw sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 http://www.perthmilitarymodelling.com/r ... 35034.html tu masz cuś, jeśli chodzi o Mini Replikę to numery 56 i 62, albo napisz do nich http://www.tristar-model.com/products.html# może pomogą. A instrukcję mdz. innymi zapodał Kuba 9575. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi