Przemo1CK Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Witam! Właśnie skończyłem: zdobyczny pojazd amunicyjny Panzerkampfwagen 755® KV-I Munitionsschlepper. Wykonany zestawu Trumpetera. Użyłem również gąsiennic metalowych friulmodel. Postanowiłem spróbować wreszcie zrobić zimowy kamuflaż na lakier do włosów fajna sprawa. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Wygląda świetnie, zresztą jak każdy twój model Ja też muszę w końcu spróbować na lakier do włosów. Brudzenie, w szczególności gąsek-fachowa robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Kolejny fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Super praca. Świetne malowanie. Gratuluję. (tylko czego on taki "Pzkfw") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Bardzo fajny i przyjemny dla oka model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Bardzo trafiają w mój gust Twoje wynalazki. Może opisać szerzej jak kładłeś iały kolor na lakier, bo " co kraj, to obyczaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Hehe lufe zgubił xD Na poziomie jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Witam! No tak lufy brak z racji przeznaczenia pojazdu. Odnośnie techniki, to Mierzu jest taka jak wszędzie: model zielony spryskałem dwukrotnie lakierem do włosów, po wyschnięciu naniosłem farbę białą przy pomocy aerografu oczywiście. Po podeschnięciu białej użyłem starego pędzelka do usuwania farby białej, oczywiście wielokrotnie moczyłem pędzelek w wodzie. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi