sobiemir Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Koledzy, jak w tytule-co to za model, jakie wypraski są w pudle (czy może aby nie Trumpek? ) i czy kalki są poprawne? (bo w Trumpkowych granatowy na kokardach jest zbyt ciemny). Pytałem wujka google ale niewiele mi powiedział, chodzi mi o model taki jak ten: http://www.plastickitswholesale.co.uk/product_info.php/manufacturers_id/62/products_id/21569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardziej bym stawiał że jest to Eastern Express przepakowany (nawet art jest ten sam) a co za tym idzie staruteńki Novo. http://novokits.ru/index.php/kits/novomodelkits/115-172-bac-lightning-fmk653-novo-kit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 A ja mam pytanie z innej beczki. Do jakiego samolotu należy ogon na box-arcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 9. Na forum Modelwork.pl użytkownicy w postach wstawiają widoczne zdjęcia (o maksymalnym rozmiarze w poziomie 1024 pikseli) lub miniatury do zdjęć umieszczonych na stronach komercyjnych lub prywatnych. Fotografie nie spełniające tego wymogu, mogą być usunięte z forum bez ostrzeżenia. Tu-16 Badger miał chyba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Kurczę, to spora cena 13 funciaków jak za NOVO/Froga. Dzięki za pomoc Moses. Zapytałem bo jakiś czas temu widziałem na allegro w podobnym pudle z napisami cyrylicą model bodajże Gannetta czy Iła-28, już nie pamiętam, i sprzedający zapewniał że to przepak Trumpka. W takim razie trzeba będzie wziąć Lightninga od Trumpka i zamówić na ebayu kalki od Xtradecal (u nas nigdzie nie znalazłem). Stary ze mnie allegrowicz ale na ebayu to będzie mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki Moses . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 No problemo. Rachunki podeślę pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 W takim razie trzeba będzie wziąć Lightninga od Trumpka i zamówić na ebayu kalki od Xtradecal (u nas nigdzie nie znalazłem). Stary ze mnie allegrowicz ale na ebayu to będzie mój pierwszy raz Na eBayu można ale nie prosciej w Hannantsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 W sumie tak, nie pomyślałem o tym. Ale już kupiłem na ebayu, też z UK, a żeby było śmieszniej to od swojaka - właściciel sklepu Sunsetia nazywa się Dawid Golebczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi