kamil83 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Fajny, jedynie co mi się nie widzi to te pukawki - jakieś takie zabawkowe. Brak im życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Czemu? Pukawki fajne tak jak model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Jakoś tak mi się wydawało po obejrzeniu deski rozdzielczej. Ale próbuje znaleźć jakieś uzasadnienie i właściwie to nie mam. Ok są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Jakoś tak mi się wydawało po obejrzeniu deski rozdzielczej. Ale próbuje znaleźć jakieś uzasadnienie i właściwie to nie mam. Ok są dobre. Uzasadnienie jest bardzo proste, mianowicie "pukawki" zlewają się z fotelami bo są pomalowane tym samym kolorem, na dodatek nie ma na nich grama metalizera - a to by je ożywiło. Poza tym model wygląda bardzo fajnie, zwłaszcza wnętrze pojazdu. Gorzej wygląda kwestia kalkomani - coś żle siadły i zbytnio się odznaczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Któe kalkomanie źle siadły?? A metalizer jest n pukawkach. Może tu go słabo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Wykonanie super. Idealnie, jakby stał na jakieś pustynnej podstawce i miał ze dwóch faciów np. oglądających jakieś uszkodzenie. Osobiście bardzo lubię własnie takie "inscenizacje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Miałą być podstawka, ale zabrakło chęci ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Miałą być podstawka, ale zabrakło chęci ostatecznie Znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Któe kalkomanie źle siadły?? A metalizer jest n pukawkach. Może tu go słabo widać CHodzi o napis na osłonie KM, widać film na dole kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Bardzo mi się podoba Twa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 fajnie, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Trudno coś powiedzieć na temat wykonania tego modelu. Wnętrze bardzo mi się podoba. Natomiast malowanie zewnątrz pojazdu już nie koniecznie. Nie przemawiają do mnie kolory oraz obicia tego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Trudno coś powiedzieć na temat wykonania tego modelu. Wnętrze bardzo mi się podoba. Natomiast malowanie zewnątrz pojazdu już nie koniecznie. Nie przemawiają do mnie kolory oraz obicia tego pojazdu.. Dzięki za komentarz. Szkoda, że z zewnątrz się Tobie model nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi