Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nowości:

Pz. Kpfw. III Ausf. J L42 Early (72874)

4958.jpg

Pz. Kpfw. III Ausf. J L60 w/Winterketten (72875)

4957.jpg

Zapowiedzi:

Pz. Kpfw. III Ausf. J L60 Africa (DAK) (72883)

5159.jpg

Pz. Kpfw. III Ausf. J L42 w/Winterketten (72884)

5160.jpg

• 3 weeks later...
Napisano

Zapowiadane modele Pz.III (w/w) są już w sprzedaży, dostawa planowana jest na początek marca.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do składania zamówień.

Pierwsze 50 osób otrzyma rabat w wysokości 4% czyli model będzie kosztował 56,16 zł.

Napisano

Inbox szykuje się. W necie nie widziałem. Dzisiaj (jest) będzie na forum inbox Pz. III (72875) na gąskach zimowych.

Napisano

Szczerze, nie wiem (na chwile obecną), myślę jednak, że powinien się ukazać, jest nawet do tego przygotowany.

Napisano

"Porównywałem z dwoma innymi modelami Pz. III jakie się ukazały i moim zdaniem, Attack plasuje się na II miejscu." - Panie Kolego a o jakie 3 chodzi rozumiem że Dragon i....................... skoro tylko 2 miejsce

Napisano

W sumie mamy 4. Pz.III: Revell, Italeri, Dragon i Attack, porównywałem bez Italki ponieważ do dzisiaj leży w warsztacie ze względu na brak możliwości spasowania (połączenia) góry z dołem wanny z oryginalnymi gąskami. Na chwile obecną jest inbox Pz. III z zimowymi gąskami.

Porównanie: Revell/Dragon/Attack:

pz%2001.jpg

pz%2002.jpg

• 13 years later...
Napisano

Fajny przeskok.  Poprzedni wpis 2012 czyli minęło ponad 13 lat(!) od ostatniego wpisu:)

Attack robi nawet ciekawe konstrukcje, tylko że niszowe tematy, shortrunowy klimat i ceny nieadekwatne. Bo jak za poprawny (bez fajerwerków) ale mimo wszystko bardzo ciekawy model samochodu Tatra można żądać o 90 zł to zbytu raczej nie będzie. Żeby chociaż weszli w konstrukcje cywilnych aut epoki (nie tylko rodzimych):francuskich, niemieckich, brytyjskich czy amerykańskich w 1/72  to wyrobiliby sobie wizerunek. A tak to ciągle jest niszowa marka z niszowym zbytem.

• 1 month later...
Napisano

Humber Scout Car w/ Vicker K machine gun (FU72-005) oraz Humber Scout Car w/ Vickers K machine gun (Profi Line) - 72970

qvfvC4plXhXGuK6tH3X5ry0rFQ9UD1hT1EuOw00o7i3gTvnyxjJ4Oglwqw0g3fcXpqOtWQ9buMKW-hQeHHDof868.jpg

aW7y_K1efE7t3VrKtpTb2vXKbnVOIxmb9jrpHUQfC792AigsSoescMiBwRdf7WgV_mgcwxKJxYzzKg-GzvoJgCdb.jpg

• 3 months later...
Napisano
3 godziny temu, L115 napisał:

AI im generowało te grafiki? Bo w pustynnym coś poszło nie tak z podwoziem. 😉

może to taka wersja , co i rusz wychodzą jakieś nowe zdjęcia 🤣

• 2 months later...
Napisano

kolejne nowości Humber LRC 1st CIABG i Humber light redonnaissance car Mk.III Africa 

g_Fp9BRQn3xFsdFHwPsa58psx9vPpzm-a1hBLyOdV4IOVPUVhA2ruefOsCsbt0fLM1WNRR96255z3rEjwcTJn-s6.jpg

YZr_hqRrA1h4rUh3eSDBFWs9NA0xcLBn3U7CDX5CQ_fLCV0tLKo2XEw67y_AyvVFcL76bmvAImiOC-VIzQolCC54.jpg

• 1 month later...
Napisano

L1500S LLG Fireman Truck with Trailer (nie jestem pewien czy samochody pożarnicze miały znak czerwonego krzyża)

mbo8OgvmBNfPSXAectZ3fEAJXzHiZaRuMm7MshSBpsqn-3KoHHn1bKutkHgrNjdYEf90MZdLDczTWvEAXbequxtQ.jpg

• 2 weeks later...
Napisano

Tatra 27b Holzgaz Deutsche Reichsbann (72294) , Light tank LT-40 Slovak Nationak Uprising (SNP) (FU72-006) , Scout car with Twin B-guns (72984)

oAKkOFsV411g4mD4dz-KUPPrflDgfys19-rOu-AJmnJEvCfKwRhDdUzeS99podIZyifJwpN8aGuzPr_a-2QaIlio.jpg

iz6BMFwHiT94ftewrRZr_csuXPf7P0-n1WDNI14fNomtlHuS4FaBrKzaCelMjeFUSbGWHX3Lygf8OXGloFOdbHHs.jpg

EGXaUsyW8thVe-BpK0JQu5Np4X2PpxFStiuCsJq7BVrRvhp0Odsh5vllgckKkjKgegscGwIj1oNhSgW2ghgQyI5A.jpg