bazylms Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Czemu nie. Będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Myslę że niedługo coś do tego Pak-a kupię i chyba bedzię to Sd.Kfz 251/1 ausf D z Afv club-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Myslę że niedługo coś do tego Pak-a kupię i chyba bedzię to Sd.Kfz 251/1 ausf D z Afv club-u Ma stać obok, czy ciągnąć?? Ciągniki do 8,8 cm Pak 43/41, to SdKfz 6 (Trumpeter i Bronco "w drodze"), SdKfz 7 (Trumpeter, Dragon i ew. Tamiya), sWS (Great Wall Hobby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Ma ciągnoąć mam takie fotki i czytałe również o tym że parę tych Hanomagów je ciongneło w sumie mi się w to nie chce wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Serio masz fotkę SdKfz 251 z 8,8 cm armatą na holu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Zaprasza do oglądania modelu w galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=31814 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Firefly, mam pytanie dotyczące malowania opon. To guma, prawda?Dawałeś jakiś podkład czy bezpośrednio sikałeś z aerka? Pytam, bo mam w swoim Kanone opony gumowe i nie bardzo wiem, jak je pomalować, żeby się farba nie łuszczyła. Chyba , żeby w ogóle odpuścić malowanie tylko brudzić? O ile nie masz nic naprzeciwko, to chciałbym zerżnąć od Ciebie uszkodzenia opon - są bardzo realistyczne. Ogólnie Pak wyszedł Ci świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Wszystko pomalowałe areografem a jak skończyłem model to farbę z ktura była na oponach zdrapałem skalpelem żadna filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi