Firefly Vc Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Witam nadszedł czas na galerię skonczonego modelu.Z Pak-a 43/41 i z pracy jaką wzłożyłem w model jestem bardzo zadowolony było bradzo przyjemnie go sklejać i malować.Co jeszcze mogę na pisać hmm... dawno się tak fajnie nie narobiłem przy modelu jak przy tym jednym słowem miałem dużo radochy.Uważa że model mi wyszedł bardzo naturalnie nie jest przekombinowany malarsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Świetna robota . Robi wrażenie. Już wiem co skleje następnego z artylerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Dwa słowa: bardzo fajny Gratuluje Edytowane 22 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 Jestem troszkę nie pewny czy się spodoba modelarzom moje wykonywanie modeli .Dzieki serdeczne za miłe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Uważam że model mi wyszedł bardzo naturalnie nie jest przekombinowany malarsko.I ja tak uważam drogi kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Kolory strasznie przekłamane ale kamo mi się bardzo podoba. Pozwoliłem sobie poprawić jedną fotke kolorystycznie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Bardzo mi się podoba , ładne kamo i delikatne brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Super model. Sam muszę coś skleić z artylerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Bardzo podoba mi się twój sposób malowania i postarzania modelu. Wyszła Ci bardzo udana replika tego działa. Gratulacje. Przydała by się jakaś malutka podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Czym malowałeś? Aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kc13 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 ładne działko,naprawdę ładnie ci wyszło.skleję sobie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Czym malowałeś? Aerografem? Witam najpierw malowałem areografem a nastepnie malowałem łatki pędzelkiem.Jeśli mogę się pochwalić to w Łodzi na konkurie zajołem pierwsze miejsce w klasie Altyleria plastikowa w skali 1:35 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Widziałem Twoją armatę na konkursie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki serdeczne panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Witam wykonałem lepsze fotki ze słoneczkiem i jak lepsze? Ps:Przepraszam za podgrzanie własnego starego kotleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi