GIUSEPPE Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Witam. Sporo ostatnio kotów na forum. Dlatego postanowiłem pokazać jednego z moich staroci. Jest to model zrobiony prosto z pudła (dodałem tylko fotele i figurki, nie pamiętam z jakiej firmy) jakieś dziesięć lat temu, albo więcej. Model ma pełno błędów i nie dociągnięć. Koledzy od kotów piszą o tapetach na pulpicie, ja mam taką. Wydaje mi się że jest to F-14 B z dywizjonu VF-32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
united4ever Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Fajny , podoba mi się . A jak zestaw Italeri się sprawował ? Pytam bo to chyba najtanszy F-14 w tej skali ? Też mam taką tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 Kurcze nie pamiętam jak się go sklejało. Z tego co piszą koledzy na forum którzy robili go nie dawno to jest ok. A za tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Italerka skleja się ok , ale tak jak w przypadku Mastercrafta nie jest to " wymiarowy " model. Już samo spojrzenie gołym okiem mówi ,że coś jest nie tak w przedziale : wiatrochronu-modułu kabiny pilotów . Mamy jednak niską cenę bo za prawie 4 Msstercrafty mamy jednego Hobby Bossa nie wspominając o Hase . Co do samego modelu - mnie kręci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Italerka w porównaniu do Mastercrafta to bajka ;) kleiłem 3 a to ostatni "ołówek" z tego samego zestawu co Twój, a zarazem ostatni Italeri. Tak wygląda po eksperymentach właśnie z solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Parafrazując znane powiedzenie Melchiora Wańkowicza chciałoby się powiedzieć , że " sól krzepi " ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi