GIUSEPPE Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 Witam. Sporo ostatnio kotów na forum. Dlatego postanowiłem pokazać jednego z moich staroci. Jest to model zrobiony prosto z pudła (dodałem tylko fotele i figurki, nie pamiętam z jakiej firmy) jakieś dziesięć lat temu, albo więcej. Model ma pełno błędów i nie dociągnięć. Koledzy od kotów piszą o tapetach na pulpicie, ja mam taką. Wydaje mi się że jest to F-14 B z dywizjonu VF-32. Cytuj
united4ever Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 Fajny , podoba mi się . A jak zestaw Italeri się sprawował ? Pytam bo to chyba najtanszy F-14 w tej skali ? Też mam taką tapetę Cytuj
GIUSEPPE Napisano 26 Lutego 2012 Autor Napisano 26 Lutego 2012 Kurcze nie pamiętam jak się go sklejało. Z tego co piszą koledzy na forum którzy robili go nie dawno to jest ok. A za tapetę Cytuj
janekzukosa Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 Italerka skleja się ok , ale tak jak w przypadku Mastercrafta nie jest to " wymiarowy " model. Już samo spojrzenie gołym okiem mówi ,że coś jest nie tak w przedziale : wiatrochronu-modułu kabiny pilotów . Mamy jednak niską cenę bo za prawie 4 Msstercrafty mamy jednego Hobby Bossa nie wspominając o Hase . Co do samego modelu - mnie kręci ! Cytuj
p_bladek Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Italerka w porównaniu do Mastercrafta to bajka ;) kleiłem 3 a to ostatni "ołówek" z tego samego zestawu co Twój, a zarazem ostatni Italeri. Tak wygląda po eksperymentach właśnie z solą Cytuj
janekzukosa Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Parafrazując znane powiedzenie Melchiora Wańkowicza chciałoby się powiedzieć , że " sól krzepi " ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi